aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΦιλική επικράτηση της Πάφος F.C. επί της ΑΕΛ

Φιλική επικράτηση της Πάφος F.C. επί της ΑΕΛ

Σε αγώνα που διεξήχθη στο «Στέλιος Κυριακίδης» η Πάφος F.C. κέρδισε την ΑΕΛ (5-2). Με πέντε ποδοσφαιριστές της Ρήγα που ήλθαν για να συμμετάσχουν στο Korantina Homes Cup ενισχύθηκε η Πάφος FC. Από την άλλη η ΑΕΛ αγωνίστηκε με αλλαγές, καθώς είχε πολλές απουσίες, λόγω των Εθνικών ομάδων.

Η λεμεσιανή ομάδα άνοιξε το σκορ τον Μέσκα (2-1), απάντησε η παφιακή ομάδα με πέναλτι του Χριστοδούλου (38’), ενώ με δεύτερο γκολ από την άσπρη βούλα, με τον Ντομίνγκεζ (45+1’), έληξε το ημίχρονο. Με γκολ του Σάτο (46’) στο ξεκίνημα της επανάληψης η Πάφος FC ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ το 4-1 έκανε Ρούτιεν (74’ ποδοσφαιριστής της Ρήγα). Η ΑΕΛ μείωσε με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μαύρου (81’), για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Δημοσθένους (83’).

Πάφος F.C.: Αγγούνε, Σιλούγια, Ταραβέλ, Ντομίνκεζ, Κομπανί, Φιλιμόνοφ, Χριστοδούλου, Κοβαλένκο, Σάτο, Βάτσουκ, Λεμάτζικ.

ΑΕΛ: Γεωργίου, Χ. Κυριάκου, Τεϊσέιρα, Μιτρέα, Παντελή, Νικολάου, Ρεζέντε, Καψός, Αβραάμ, Μέσκα, Λεόνσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ