aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΦαβορί για τον πάγκο του Ατρομήτου ο Ντούσαν Κέρκεζ!

Φαβορί για τον πάγκο του Ατρομήτου ο Ντούσαν Κέρκεζ!

Φαβορί για τον πάγκο του Ατρόμητου είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του gazzetta.gr:

«Θέμα χρόνου είναι η πρόσληψη νέου προπονητή στον Ατρόμητο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το όνομα του Ντούσαν Κέρκεζ βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Περιστεριωτών, όπως και αυτό του Έντι Ιορντανέσκου.

Η διοίκηση των «κυανόλευκων» έκανε τις βολιδοσκοπήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα και έχει καταλήξει στον Σερβοβόσνιο πρώην προπονητή και κυπελλούχο Κύπρου με την ΑΕ Λεμεσού Κέρκεζ και τον πρώην προπονητή της Στεάουα Βουκουρεστίου (και πρωταθλητή με την Κλουζ) Ιορντανέσκου.

Χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, ένας εκ των δύο θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου. Να αναφέρουμε ότι 45χρονος Κέρκεζ παραιτήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου από την κυπριακή ομάδα, ενώ έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Ριέκα, Ζρίνσκι Μόσταρ, Βόζντοβατς, Λέοταρ.

Όσο για τον Ιορντανέσκου, ο ίδιος έχει δηλώσει πως τον ενδιαφέρει η προοπτική του εξωτερικού, αν και τα ρεπορτάζ της πατρίδας του εξακολουθούν να τον παρουσιάζουν ως υποψήφιο για την Εθνική ομάδα της Ρουμανίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ