aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΈξω φρενών ο Σοφοκλέους, ετοιμάζει αντίδραση με ανακοίνωση

Έξω φρενών ο Σοφοκλέους, ετοιμάζει αντίδραση με ανακοίνωση

Πυρ και μανία ήταν ο Ανδρέας Σοφοκλέους μετά το τέλος του ντέρμπι κορυφής στο Τσίρειο Στάδιο που βρήκε την Ομόνοια νικήτρια με 2-1 επί της ΑΕΛ. Ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων τα είχε με τη διαιτησία του αγώνα και το δίδυμο Βασίλη Δημητρίου (διαιτητής) και Τιμόθεο Χριστοφή (VAR) με τα παράπονα να εστιάζονται κυρίως στη φάση του καταλογισμού πέναλτι για χέρι του Ντανίλο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Η πρώτη αντίδραση της ΑΕΛ ήρθε δια στόματος Θεόδωρου Αντωνίου, ο οποίος στις δηλώσεις του σημείωσε πως είναι ευκαιρία από την στιγμή που βρίσκεται στην Κύπρο ο Σταύρος Παπασταύρου να πει στους αρμόδιους για τα περί τιμοκαταλόγων.

Είχαμε πει ότι συμβαίνουν πολλά και η Ομοσπονδία δεν έπαιρνε όλα τα μέτρα. Νομίζω είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να προβληματίσει πολύ. Σίγουρα υπάρχει δρόμος μπροστά μας, όμως πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Και θα το πω ξανά, μιας και είναι στην Κύπρο ο κ. Παπασταύρου να πάει ο κ. Παπασταύρου στους αρμόδιους να τους εξηγήσει κάποια πράγματα με τους τιμοκαταλόγους και να ηρεμήσει το κυπριακό ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ άλλων.

Η αντίδραση της ΑΕΛ δεν σταματά εδώ καθώς όπως πληροφορούμαστε με οδηγία του Ανδρέα Σοφοκλέους ετοιμάζεται ανακοίνωση στην οποία η ομάδα της Λεμεσού θα καταγράφει τις θέσεις της και πολύ πιθανόν να μην αφορά μόνο τη διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ