aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕυρεία νίκη και πολλές υποσχέσεις (video)

Ευρεία νίκη και πολλές υποσχέσεις (video)

Η χθεσινή νίκη της ΑΕΛ με 10-2 επί του ΘΟΪ ήλθε σχετικά εύκολα κάτι που δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια ενόψει και του εκτός έδρας ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Το δελτίο Τύπου της ΑΕΛ: «Τα νεαρά παιδιά του δείχνουν σιγά σιγά ότι το μέλλον τους ανήκει και σίγουρα είναι το μεγάλο κέρδος για την ομάδα μας την φετινή χρονιά και αποτελούν την νέα ελπίδα του κυπριακού φούτσαλ. Η διοίκηση της ομάδας μας όταν προχώρησε με ανανέωση το καλοκαίρι πίστεψε σε αυτά τα νεαρά παιδιά τα οποία συνεχώς θα βελτιώνουν το παιχνίδι τους και θα περιμένουμε περισσότερα πράγματα στο μέλλον.

Ο μέσος όρος ηλικίας 22 χρόνων στην ομάδα είναι μια τρανή απόδειξη ότι αυτή η ανανεωμένη ομάδα θα έχει παρόν και μέλλον. Ο κόσμος της ομάδας μας χρειάζεται να στηρίξει περισσότερο την ομάδα μας και ιδιαίτερα τα νεαρά παιδιά και υποσχόμαστε ότι η φετινή χρονιά θα δώσει το έναυσμα για νέες επιτυχίες και περισσότερους τίτλους. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά μάγκες και τα καλύτερα έρχονται. Πάμε Λέοντες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ