aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΈβγαλε «εξάσφαιρο» η ΑΕΛ και πρόκριση με το συνολικό 14-0!

Έβγαλε «εξάσφαιρο» η ΑΕΛ και πρόκριση με το συνολικό 14-0!

Μετά από το 8-0 του πρώτου αγώνα στο Τσίρειο, η ΑΕΛ με άλλα έξι γκολ στον επαναληπτικό του Μακαρείου, οριστικοποίησε την πρόκριση της επί του ΘΟΪ Λακατάμιας. Με δύο γκολ του Αβραάμ και από ένα των Μυτίδη, Αγκάνοβιτς, Γερολέμου και Μιχαηλίδη, οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν με 6-0 στο και με συνολικό σκορ 14-0 πήραν το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, όπου θα βρουν στον δρόμο τους τον Ερμή.

Το παιχνίδι δεν αντέχει αυστηρής κριτικής, καθώς η ΑΕΛ αν και με ρεζέρβες και νεαρούς, ήταν εμφανώς ανώτερη σε όλους τους τομείς και έφτασε εύκολα στην δεύτερη της νίκη, επί του αδύναμου αντίπαλου της. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι ο Ντούσαν Κέρκεζ χρησιμοποίησε σε όλο τον αγώνα τον Ιβάν Σχρανζ, ενώ μοίρασε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς, οι οποίοι έδειξαν πως με σκληρή δουλειά, μπορούν να ανελιχθούν στο μέλλον.

Το σκορ άνοιξε στο 35’ ο Μυτίδης με μακρινό σουτ, για να κάνει το 2-0 ο Αγκάνοβιτς στο 43’. Με το 2-0 υπέρ της, η ΑΕΛ συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς στην επανάληψη. Ο Αβραάμ στο 61’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 64’, έκανε το 4-0. Ο Γερολέμου στο 76’ έκανε το 5-0 με διαγώνιο σουτ, για να κλείσει το σκορ στο 87’ ο Μιχαηλίδης.

ΘΟΪ Λακατάμιας (Ιβάν Μορίνοφ): Τιμοθέου, Πεχλιβανόπουλος, Κίττος (72’ Χριστοφόρου), Ξενοφώντος (46΄Παπέττας), Παπαθεοχάρους, Ιωάννου, Αλωνεύτης, Χατζηιβάνοφ, Βοσνακίδης, Χοφσεπιάν (72′ Λαός), Χαραλάμπους.

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Κεραυνός, Λ. Σίλβα (46′ Παπαδόπουλος), Μυτίδης (46′ Κωνσταντινίδης), Λαφράνς, Φιντέλις, Γερολέμου, Μιχαηλίδης, Ανδρέου, Μιχαήλ, Σχρανζ, Αγκάνοβιτς (46′ Αβραάμ).

Στάδιο: Μακάρειο.

Σκόρερ: 35’ Μυτίδης, 43’ Αγκάνοβιτς, 61’, 64’ Αβραάμ, 76’ Γερολέμου, 87’ Μιχαηλίδης.

Κίτρινες: 34’ Ε. Ανδρέου.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Ανδρέας Μ. Αργυρού.

Α’ βοηθός: Ανδρέας Βίκτωρος.

Β’ βοηθός: Σάββας Κανάρης.

Τέταρτος: Ανδρέας Στρούθου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ