aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕβδομάδα έντονων ζυμώσεων

Εβδομάδα έντονων ζυμώσεων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ δεν θα μείνουν μόνο στους τέσσερις επιθετικούς, καθώς θα αποκτηθούν άλλοι δύο για τη γραμμή κρούσης, ένας ακόμη για την κορυφή και άλλος ένας για τα «φτερά». Ο Πάμπος Χριστοδούλου, ωστόσο, δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει με τις επιλογές του και σε άλλες θέσεις και είναι ακόμη ανοικτά τα κεφάλαια για όλες τις γραμμές.

Η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι ακόμη πιο έντονη στις ζυμώσεις για να ολοκληρωθούν και επίσημα και οι άλλες περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν οι Αλί Σαβάν (δεξιά στη φωτό) και Έντι Νίκολα. Ο πρώτος  αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Βέβαια το στοιχείο που τον χαρακτηρίζει, είναι η δύναμη και η τεχνική του. Ο τεχνικός της ΑΕΛ, θέλει μία ομάδα και μια μεσαία γραμμή, με παίκτες που θα έχουν πολλούς ρόλους και θα καλύπτουν όλους τους χώρους. Και ο 26χρονος Σαβάν διαθέτει τέτοια χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στον 27χρονο από το Καμερούν, κεντρικό αμυντικό Μπογιόν Έντι Νίκολα, έχει όλα τα στοιχεία για να αποκτήσει η οπισθοφυλακή όσα της έλειπαν τον τελευταίο χρόνο, δύναμη, σιγουριά και συνοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ