Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΈτοιμος για επιστροφή στην ΑΕΛ ο Αντωνίου

Έτοιμος για επιστροφή στην ΑΕΛ ο Αντωνίου

Κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΛ βρίσκεται ο Ευαγόρας Αντωνίου, καθώς οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν προχωρήσει σημαντικά και υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα θα προκύψει οριστική συμφωνία.

Ο 23χρονος Κύπριος στόπερ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Άρτζες Πιτέστι και να επιστρέψει στην Κύπρο. Καθοριστική για την εξέλιξη της υπόθεσης είναι η παρουσία του Ούγκο Μαρτίνς στην ομάδα της Λεμεσού, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Ευαγόρα Αντωνίου στην Ομόνοια Αραδίππου και έχει θετική άποψη για τις δυνατότητές του.

Ο διεθνής αμυντικός προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των γαλαζοκιτρίνων και, έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του, βρίσκεται μπροστά στο ενδεχόμενο επιστροφής στη Λεμεσό.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ