aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕτοιμάζονται για υπογραφή

Ετοιμάζονται για υπογραφή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εντός των ημερών αναμένεται να ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές των δύο τερματοφυλάκων που επέλεξε ο προπονητής της ΑΕΛ Πάμπος Χριστοδούλου.

Τα ονόματα αμφοτέρων είναι γνωστά καθώς εδώ και μέρες οι επαφές είχαν ενταθεί. Πρόκειται για τον Ανδρέα Κίττο, με τον οποίο έχουν συμφωνηθεί τα πάντα, και τον Βενεζουελάνο Ραφαέλ Ρόμο, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε.

O 26χρονος Ρόμο ανήκει στην Ουντινέζε από τα 20 του. Αγωνίστηκε στην Εστουτιάντες Μέριδα της πατρίδας του (14 ματς) και στη Μινέιρος (78 συμμετοχές). Την περσινή σεζόν επέστρεψε στην Ουντινέζε, αλλά έμεινε στη σκιά του Ορέστη Καρνέζη.

Η ενίσχυση των γαλαζοκίτρινων θα έχει και συνέχεια, καθώς απέμειναν τα τυπικά για την ανακοίνωση του κεντρικού αμυντικού Έντι Νίκολα. Ο 27χρονος Καμερουνέζος αγωνίζεται στη Ρεκρεατίβο Ντο Λιμπόλ της Αγκόλας από το 2011 και πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Οι θέσεις που απομένουν για να συμπληρωθεί το έμψυχο δυναμικό δεν είναι πολλές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Χριστοδούλου βρίσκεται σε καλό δρόμο όσον αφορά στους πέντε από τους έξι ποδοσφαιριστές που έθεσε στο μετεγγραφικό στόχαστρο, οπότε δεν αποκλείεται την τρέχουσα εβδομάδα να προκύψουν κι άλλες ανακοινώσεις. Η αλήθεια είναι ότι έγινε αρκετή και αθόρυβη δουλειά. Και όλα δείχνουν ότι θα δημιουργηθούν ιδανικές συνθήκες για να μπορέσει η ΑΕΛ να φτάσει εκεί που τη θέλει ο κόσμος της.

Το ρόστερ αναμένεται να πάρει την τελική του μορφή μέχρι τις 4 Ιουλίου που έχει οριστεί η επίσημη έναρξη των προπονήσεων. Από τις 27 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου, οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.

Από τις 6 μέχρι τις 16 Ιουλίου η ομάδα θα προετοιμαστεί στις Πλάτρες, ενώ για ένα δεκαήμερο είναι προγραμματισμένο πρόγραμμα με προπονήσεις  και φιλικούς αγώνες στη Βουλγαρία. Ο Χριστοδούλου με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Σωτήρη Χαραλάμπους θα ταξιδέψουν σήμερα στη Βουλγαρία για να επιθεωρήσουν τα προτεινόμενα προπονητικά κέντρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ