aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕτοιμάζεται να γράψει ιστορία η ΑΕΛ

Ετοιμάζεται να γράψει ιστορία η ΑΕΛ

Ιστορία ετοιμάζεται να γράψει η πετοσφαιρική BetOnAlfa ΑΕΛ. Η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου αντιμετωπίζει την Πέμπτη (09 Φεβρουαρίου – 20:00) στον πλέον ιστορικό αγώνα της, την Ελβετική Viteos Neuchatel Université στον επαναληπτικό της ήττας με 1-3 που δέχθηκε στην Ελβετία (25 Ιανουαρίου).

Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της φάσης των «16» του CEV Challenge Cup Γυναικών και θα διεξαχθεί στο «Νίκος Σολομωνίδης». Εάν η BetOnAlfa ΑΕΛ προκριθεί περνά για πρώτη φορά στα χρονικά της γυναικείας πετοσφαίρισης μιας μεγάλης διοργάνωσης. Οι Λεμεσιανές βρίσκονται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και σε πολύ καλή ψυχολογία μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην ρέγκιουλαρ σίζον.

Η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου έδειξε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει την ελβετική ομάδα στο Νεσατέλ και στοχεύει στην ιστορική πρόκριση. Από το Σάββατο (μετά τη νίκη επί του ΘΟΙ Αυγόρου) η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα αυτό (σ.σ. αναβλήθηκε ο αγώνας Κυπέλλου με τον Sabbianco Απόλλωνα).

Η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών της Ριπνάγια, αλλά και της Δέσποινας Κωνσταντίνου. Ο κόουτς Στέργιος Φραγκέσκου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι «η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και να πάρει την πρόκριση». Αναφορικά, με τις απουσίες των Ριπνάγια και Κωνσταντίνου ανέφερε ότι είναι απώλειες, αλλά «θα προσπαθήσουμε μέσα από το υπάρχον υλικό να καλύψουμε το κενό».

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με διπλή προπόνηση την Τετάρτη, ενώ στη διάθεση του κόουτς θα βρίσκονται οι: Kωνσταντινίδου, Αριστείδου, Κωνσταντίνου, Σταύρου, Παύλου, Αγγελοπούλου, Ριαλά, Μάγκντιτς, Γιοβάνοβιτς, Στεφάνου, Μπόντσεβα, Τριφούνοβιτς και Ταλιαδώρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ