aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΈτοιμα συμβόλαια για άλλους τρεις

Έτοιμα συμβόλαια για άλλους τρεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ έχουν έτοιμα συμβόλαια για τους Νούριο Φορτούνα, Αλί Σαβανέ και Ντάνι Σίλας. Οι δύο πρώτοι τα έχουν βρει σε όλα και μένει μόνο να πέσουν οι υπογραφές. Ο Φορτούνα θα αποκτηθεί δανεικός από την Μπράγκα, ενώ ο Σαβανέ περιμένει την ελευθέρα του από την Μπενφίκα Λουάντα. Όσο για τον άλλο Αγκολέζο, τον Σίλας, έχει επέλθει προφορική συμφωνία. Αγωνίζεται στην Ρεκρεατίβο ντε Λιμπόλο και προορίζεται για επιτελικός μέσος.

Από την ίδια ομάδα ο Πάμπος Χριστοδούλου θα «ψωνίσει» και τον ένα από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που θέλει να φέρει στην ΑΕΛ. Πρόκειται για τον 27χρονο  Καμερουνέζο (1μ.85) Μπογιόμ Έντι Νικόλα. Στα υπόψη είναι ακόμη και ο Αγγλος Τζον Μπίστοκ, που ανήκει στη Λέουβεν.

Εξακολουθεί να είναι σε εκκρεμότητα το θέμα με τον Ράφαελ Ρόμο, με τον Βενεζουελάνο, να είναι επί του παρόντος η επιλογή του Πάμπου Χριστοδούλου για τη θέση του άσου. Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί συνολικά έξι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Φιρμίνο, Μενγκί, Χάρη Κυριάκου, Ηλία, Ουέλινγκτον και Μάριο Νικολάου.

Σε μια άλλη εξέλιξη, μπορεί ο Πάμπος Χριστοδούλου να θέλει τον Άντναν Αγκάνοβιτς  στη νέα ομάδα που ετοιμάζει, όμως ο πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, έχει έτοιμη πρόταση για να πάρει στην ομάδα του τον Κροάτη ποδοσφαιριστή.

Η νέα εξέλιξη που προκύπτει είναι ότι οι Ρουμάνοι προσφέρουν στην ΑΕΛ ένα ποσό κοντά στις 100. 000 ευρώ για να τον αποκτήσουν. Το δέλεαρ του ποσού και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στη Ρουμανία φαίνεται πως οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το κεφάλαιο με τον Κροάτη επιθετικό ήταν διάρκειας μόνο πέντε μηνών.

H αποχώρηση του Αγκάνοβιτς είναι συνέχεια των άλλων περιπτώσεων που δεν θα συνεχίσουν στη νέα σεζόν (Ντεγκρά, Σαρδινέρο, Πίεχ, Αντράδε, Οχένε, Ρομπέρ), ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να μείνει εκτός και ο Σιέλης. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έχει μεν συμβόλαιο και για του χρόνου, αλλά είναι «βαρύ» για την ΑΕΛ και του έχει προταθεί σημαντική μείωση.

Αν δεν δεχθεί την πρόταση που του έγινε, τότε θα αποτελέσει παρελθόν. Όσο για τους Σταύρου, Μαύρου και Φράγκου, μάλλον θα αλλάξουν χρώμα στολής, με τον Άρη να ενδιαφέρεται για τον τελευταίο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ