aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΈσταξε μέλι για Πουρσαϊτίδη και Νέα Σαλαμίνα ο Κέρκεζ!

Έσταξε μέλι για Πουρσαϊτίδη και Νέα Σαλαμίνα ο Κέρκεζ!

Στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (3-2), ο τεχνικός της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ, συμφώνησε με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, ενώ συγχάρηκε τους παίκτες της προσφυγικής ομάδας.

«Θα συμφωνήσω με τον Πουρσαϊτίδη για το παιχνίδι σήμερα. Είδαμε πέντε γκολ, πολύ καλό ρυθμό με ευκαιρίες και πιστεύουμε ότι αυτό το ποδόσφαιρο πρέπει να βλέπουμε στο κυπριακό πρωτάθλημα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της Σαλαμίνας, αλλά και στους δικούς μου», είπε ο Βόσνιος τεχνικός και συνέχισε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλή οργάνωση και ποιότητα. Βλέποντας το ποδόσφαιρο και τη δουλειά που κάνει ο συνάδελφος, πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και θα είναι στην εξάδα και όταν θα είναι εκεί χωρίς άγχος, ίσως διεκδικήσουν και την Ευρώπη».

Διαβάστε: Πουρσαϊτίδης: «Αφήστε τους εγωισμούς» και αποθέωση σε ΑΕΛ-Κέρκεζ

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έκαναν κάποια λάθη, αλλά γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο. Είμαι περήφανος που κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι παρά που βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Συγχαρητήρια στον Πουρσαϊτίδη και ελπίζω να τον δω ξανά φέτος και να τον αντιμετωπίσω ακόμη δύο φορές στα πλέι οφ. Ευχαριστώ τον κόσμο. Ήταν 1000 εδώ στο Τσίρειο, όμως για πρώτη φορά ένιωσα ότι ήταν περισσότεροι», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ