aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Έπρεπε να τελειώσει με 10 παίκτες»

«Έπρεπε να τελειώσει με 10 παίκτες»

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ανέλαβε την ευθύνη μετά την ήττα της ΑΕΛ από την Πάφο, ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

«Αυτό που έρχεται στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι πως το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο. Το ξέρω αυτό, είμαι χρόνια στο ποδόσφαιρο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ελέγξαμε το παιχνίδι για 80 λεπτά. Κρατήσαμε καλά την μπάλα και είχαμε καλή κυκλοφορία, αναγκάσαμε την Πάφο να ανοίξει χώρους. Πάντα είχαμε στο μυαλό μας το ότι η Πάφος είναι μια καλή ομάδα στην αντεπίθεση. Στις λίγες ευκαιρίες μας δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στα τελευταία δέκα λεπτά που πήραμε το ρίσκο για τη νίκη το πληρώσαμε.

Η Πάφος είχε δοκάρι και μετά σκόραρε. Όλη η ευθύνη ανήκει σε εμένα, οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν ότι ζήτησα και παίρνω την ευθύνη. Η Πάφος έπρεπε να τελειώσει με δέκα ποδοσφαιριστές. Δεν ήταν καλό παιχνίδι από πλευράς του διαιτητή, δεν ήταν συγκεντρωμένος. Αυτή την εβδομάδα θα αναλύσουμε το τι έγινε στο σημερινό παιχνίδι και θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς γιατί παρά το γεγονός πως δεχθήκαμε τέρμα, δεν σταμάτησαν λεπτό να είναι στο πλευρό μας».

Για το γεγονός πως η AEΛ δεν σκοράρει εύκολα: «Δεν σκοράρουμε πολλά τέρματα. Θα ανησυχούσα αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες όμως δημιουργήσαμε ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι. Και σήμερα θα μπορούσαμε να πετύχουμε τέρμα αλλά δεν το καταφέραμε. Σε προηγούμενα παιχνίδια νικήσαμε έστω και με 1-0 και αυτό μετρά, και θα τελειώσω όπως ξεκίνησα δηλαδή αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες θα ανησυχούσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ