aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιβεβλημένες οι προσθήκες…

Επιβεβλημένες οι προσθήκες…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι προσπάθειες της ΑΕΛ να ενισχυθεί με δύο – τρεις ποδοσφαιριστές συνεχίζονται. Για την ακρίβεια, οι γαλαζοκίτρινοι κινούνται για την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να δώσουν βοήθειες. Το ρόστερ, έτσι όπως είναι διαμορφωμένο σήμερα, χρειάζεται ενίσχυση και ο Ντούσαν Κέρκεζ ενόψει της συνέχειας κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Η ομάδα της Λεμεσού προσδοκά πως θα καταφέρει να βρει ποδοσφαιριστές όπως ο Ράσο και ο Ζντραφκόσκι. Οι δύο τελευταίοι, στα 21 τους χρόνια, κατάφεραν να κερδίσουν θέση βασικού. Ικανοποιούν με την απόδοσή τους και αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον.

Με τις αποχωρήσεις που έπονται, το ρόστερ θα συρρικνωθεί επικίνδυνα. Έχει, δεν έχει έτοιμους κοντά στους 17 ποδοσφαιριστές ο Κέρκεζ. Σε κάθε παιχνίδι όμως υπάρχουν απουσίες και αυτό είναι επικίνδυνο. Αν διεξαγόταν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο τεχνικός της ΑΕΛ θα είχε πρόβλημα καθώς θα απουσίαζαν οι Αντάμοβιτς και Ζντραφκόσκι λόγω καρτών. Οι οποίοι βεβαίως δεν θα έχουν και πάλι δικαίωμα όταν οριστεί νέα ημερομηνία. Στο όριο είναι και άλλοι ποδοσφαιριστές, οπόταν είναι απαραίτητες κάποιες κινήσεις. Φυσικά, το να βρεις καλούς και έτοιμους ποδοσφαιριστές αυτή την περίοδο δεν είναι και το πιο εύκολο. Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη και με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες· δύσκολα βρίσκεις κάτι που να σε εξυπηρετεί.

Στην ΑΕΛ έχουν στα υπόψη και μια – δυο περιπτώσεις από την Κύπρο. Αν καρποφορήσουν, είναι πιθανό να νιώσει και καλύτερα η τεχνική ηγεσία. Για την ώρα ποντάρει στο υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό και στη βελτίωση κάποιων ποδοσφαιριστών. Οι Αντωνίου, Γερολέμου, Εμαέ είναι ποδοσφαιριστές με πολλές δυνατότητες, τις οποίες όμως καλούνται να ξεδιπλώσουν άμεσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι και ο άλλος μικρός, ο Παντελή, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία. Οι γαλαζοκίτρινοι θα στηριχθούν και σε αυτούς, προσδοκώντας πως στη συνέχεια θα ανεβάσουν την απόδοσή τους.

Οι γαλαζοκίτρινοι αναμένουν πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη και για κάποιους ξένους, που έχουν μείνει στα ρηχά για μεγάλο διάστημα. O Ατνάν Αγκάνοβιτς έχει δυο – τρεις καλές εμφανίσεις στο ενεργητικό του, όμως περιμένουν πως θα είναι βελτιωμένος στη συνέχεια. Σημείωσε δύο γκολ με τη Δόξα, όμως λίγες μέρες μετά με τη Νέα Σαλαμίνα έμεινε στη μετριότητα. Από τα πόδια ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή περιμένουν πιο πολλά, όπως και από τον Νιλς Τεϊσέιρα. Ο τελευταίος έχασε τη θέση του από τον Χάρη Κυριάκου, που τα πάει πολύ καλά, όμως αναμένεται πως και ο Γερμανός θα ανέβει στη συνέχεια γιατί είναι σίγουρο πως θα χρειαστεί και η δική του βοήθεια. Πέρσι είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά φέτος έμεινε πίσω και προβληματίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ