aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕπιτέλους έρχονται...

Επιτέλους έρχονται…

Το γραφείο agent του Πασχάλη Παπαδόπουλου, εκφράζεται με αποθεωτικό τρόπο στη λύση του προβλήματος της άφιξης των Αλί Σαβάν και Πέδρο Μπενγκί στην Κύπρο.

Ο Ιβοριανός μέσος και ο Αγκολέζος επιθετικός θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ΑΕΛ που θα συνεχιστεί στην Κύπρο, αφού διάφορα διαδικαστικά θέματα,  δεν τους επέτρεψαν να αποχωρήσουν νωρίτερα από την Αγκόλα και να μεταβούν στην Βουλγαρία.

Αναλυτικά: «Έρχονται τα βαριά χαρτιά της ΑΕΛ. Μετά από περιπετειώδη τρόπο που αφορούσε στις βίζες τους, τα δύο αστέρια της ΑΕΛ Αλί Σαβάν και Πέδρο Μπενγκί, βρίσκονται οριστικά στο δρόμο για να συναντήσουν τη νέα τους ομάδα. Οι δύο μεγάλοι σταρ του αγκολέζικου ποδοσφαίρου, μετά από συντονισμένες προσπάθειες από όλες τις πλευρές, κατάφεραν τελικά να εξασφαλίσουν την ελευθέρας τους από την Μπενφίκα Λουάντα, τη μεγάλη ομάδα της Λουάντας. Και οι δύο, αποτελούσαν διακαή πόθο του προπονητή της ΑΕΛ Πάμπου Χριστοδούλου, αφού τους παρακολουθούσε αγωνιζόμενους και τους ήθελε οπωσδήποτε. Από Αγκόλα βρέθηκαν στο Καμερούν για να εξασφαλίσουν τη βίζα τους και σε λίγες ώρες θα μπουν στο αεροπλάνο για Ευρώπη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ