aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕπιστολή ΑΕΛ: «Πού θα παίξουμε Δασάκι ή ΓΣΠ, ισχύει η κλήρωση;»

Επιστολή ΑΕΛ: «Πού θα παίξουμε Δασάκι ή ΓΣΠ, ισχύει η κλήρωση;»

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ και εκπρόσωπος της ΑΕΛ Φώτης Φωτίου, απέστειλε επιστολή στην ομοσπονδία σχετικά με την αναβολή του παιχνιδιού με την Ομόνοια για την πρεμιέρα. Το Goal.com.cy έψαξε και έμαθε το περιεχόμενό της και παρουσιάζει τα τρία σημεία της:

– Η ΑΕΛ δεν συναινεί ώστε να αναβληθεί το παιχνίδι και ζητά κανονικά τη διεξαγωγή του.

– Η ΑΕΛ ρωτά εάν όντως έγινε αλλαγή της έδρας της Ομόνοιας και αντί στο Δασάκι, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ. Επειδή έως σήμερα δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση από πλευράς ΚΟΠ. Κατ’ επέκταση, οι γαλαζοκίτρινοι διερωτούνται εάν ισχύει η κλήρωση του πρωταθλήματος ή όχι με την ενδεχόμενη αλλαγή έδρα της Ομόνοιας, καθώς όπως έχει ειπωθεί κατ’ επανάληψη η κλήρωση γίνεται με κλειδάριθμους.

– Η ΑΕΛ τονίζει ότι η συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για να συζητηθούν τα προβλήματα θα έπρεπε να οριστεί πολύ προηγουμένως και όχι την ερχόμενη Παρασκευή, που είναι η ημέρα έναρξης του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ