aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕπίσκεψη Πρόεδρου της Δημοκρατίας στο υπό κατασκευή γήπεδο της Λεμεσού (pics)

Επίσκεψη Πρόεδρου της Δημοκρατίας στο υπό κατασκευή γήπεδο της Λεμεσού (pics)

Το πρωϊνό του Σαββάτου (27/03) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επισκέφθηκε το υπό κατασκευή γήπεδο της Λεμεσού. Ο ΠτΔ προχώρησε παράλληλα σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, χαρακτηρίζοντας το έργο ως «κόσμημα» των αθλητικών χώρων, το οποίο θα φιλοξενεί όχι μόνο τις λεμεσιανές ομάδες, αλλά και άλλες ομάδες που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές ή διεθνείς διοργανώσεις και η Εθνική μας.

Οι δηλώσεις του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος και ευτυχής. Είναι ένα έργο που έχει προγραμματιστεί ώστε να αποκατασταθούν οι αθλητικοί χώροι και ιδιαίτερα στη Λεμεσό, η οποία στερείτο ενός γηπέδου διεθνών προδιαγραφών.

Πρόκειται για ένα έργο “κόσμημα”, το οποίο θα κοστίσει 32 και πλέον εκατομμύρια ευρώ. Θα έχει χωρητικότητα 11 χιλιάδων θεατών και θα φιλοξενεί τις τρεις ομάδες της Λεμεσού, που για πολλά χρόνια αξιούσαν την κατασκευή ενός γηπέδου. ‘Ενα έργο που υπολογίζεται να ολοκληρωθεί του χρόνου τον Ιούνιο, και θα φιλοξενείται το πρωτάθλημα του 2022-2023 πλέον σε αυτό το “κόσμημα” των αθλητικών χώρων.

Χωρίς αμφιβολία είναι διεθνών προδιαγραφών και θα φιλοξενεί όχι μόνο τις λεμεσιανές ομάδες. Εν ανάγκη και άλλες ομάδες που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές ή διεθνείς διοργανώσεις θα το χρησιμοποιούν, και εξυπακούεται και η Εθνική μας ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ