aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕπίδοση… από σπόντα

Επίδοση… από σπόντα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η ζωή είναι απρόβλεπτη και φυσικά, για το ποδόσφαιρο που είναι μέρος της δεν μπορεί να ισχύει κάτι διαφορετικό. Απτό παράδειγμα αποτελεί το προψεσινό ματς στο Τσίρειο, ανάμεσα σε Άρη και Ομόνοια που έληξε 2-2.

Όταν ο Γιάννης Χριστόπουλος ανακοίνωσε την ενδεκάδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ο Ανδρέας Φράγκος δεν συμπεριλαμβανόταν σε αυτήν. Άρχισε το παιχνίδι και βρισκόταν στον πάγκο, αλλά ο τραυματισμός του Κρίστερ Γιούσεφ τον υποχρέωσε να μπει άρον άρον στον αγωνιστικό χώρο στο 33ο λεπτό. Πέντε λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) και στο 51’ έδωσε (έστω και προσωρινά) το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ε, για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται πως όσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η στιγμή. Ο Κύπριος μέσος πέτυχε σε ένα παιχνίδι όσα γκολ είχε πετύχει την περασμένη σεζόν, που ήταν η καλύτερη ατομική επίδοσή του στην Α’ Κατηγορία. Και με το πανέμορφο γκολ-φάουλ που είχε σημειώσει εις βάρος της Αλκής Ορόκλινης (3-3) για την 4η αγωνιστική, έκανε τρία τα τέρματά του. Έτσι, από την 11η αγωνιστική δημιούργησε επίδοση καριέρας στην κατηγορία των μεγάλων και έχει άλλα 25 παιχνίδια για να την οδηγήσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Ο Φράγκος έχει οκτώ συμμετοχές στο τρέχον πρωτάθλημα, έξι βασικός και δύο αλλαγή. Στα 20 του χρόνια αποκτά σημαντικές εμπειρίες στο ανώτατο επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου και έχει την ευκαιρία να εξελίσσεται. Την πορεία του παρακολουθούν από κοντά οι άνθρωποι της ΑΕΛ, από την οποίαν αγωνίζεται δανεικός στον Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ