aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕπιχείρηση: «Αντίπαλα τετράγωνα»

Επιχείρηση: «Αντίπαλα τετράγωνα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Πάμπος Χριστοδούλου τόνισε στους παίκτες της ΑΕΛ ότι οι απώλειες που ήρθαν στο παιχνίδι με τον Εθνικό (0-0) θα πρέπει να τους πεισμώσουν περισσότερο. Η πυξίδα είναι στραμμένη στο ματς που ακολουθεί με την Καρμιώτισσα την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Κύπριος τεχνικός θεωρεί σημαντικούς τους τρεις βαθμούς πριν από τα δυο ντέρμπι που έχει στη σειρά η ομάδα του, πρώτα με τον Απόλλωνα και μετά με την Ανόρθωση. Γνωρίζει τις παγίδες που κρύβει η αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους και επικεντρώθηκε στην προσπάθεια για βελτίωση κυρίως επιθετικά.

Η τεχνική ηγεσία περιμένει ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβαίνει η απόδοση της ομάδας. Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές ήταν ένα δείγμα των δυνατοτήτων των γαλαζοκιτρίνων, μα και της βελτίωσης που επιβάλλεται να γίνει στον επιθετικό τομέα. Ο Χριστοδούλου, μέσα από τα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα του διέκρινε αδυναμίες, όπως η έλλειψη συγκέντρωσης στα «αντίπαλα τετράγωνα» και σε αυτό το κομμάτι συγκεντρώνει την προσοχή του.

Το θετικό είναι ότι έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να προβεί σε μια ή δύο αλλαγές. Μάλιστα, όπως έχουμε πληροφορηθεί από τις τάξεις της ΑΕΛ, σκέφτεται για πρώτη φορά να χρησιμοποιήσει τους Γεωργιάδη και Αρουαμπαρένα στο αρχικό σχήμα. Φυσικά, μέχρι τη Δευτέρα υπάρχει αρκετές χρόνος για να κατασταλάξει στους εκλεκτούς του για την αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα.

Στα συν επίσης είναι ότι σχεδόν όσοι αγωνίστηκαν με αντίπαλο τον Εθνικό είχαν καλή απόδοση. Επιβάλλεται, όπως είπε στους ποδοσφαιριστές μετά τον αγώνα ο Χριστοδούλου, περισσότερο πάθος, συγκέντρωση και σοβαρότητα σε όλο το 90λεπτο για να φέρουν σε πέρας τη νέα δύσκολη αποστολή τους.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ θεωρεί όλους τους παίκτες χρήσιμους και θέλει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να βοηθήσουν. Πιστεύει ότι η ομάδα πρέπει να λειτουργεί ως σύνολο και να μη στηρίζεται στην απόδοση κάποιων μονάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ