ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
Ήταν γνωστό ότι ο Νούνο Ασίς είχε κάποια σχέση με το μανατζεριλίκι προτού κρεμάσει τα παπούτσια, όμως, πλέον ασχολείται και επισήμως μιας και εργάζεται για λογαριασμό της εταιρείας ΜΝΜ Sports Management στην Πορτογαλία.
Ο πρώην άσος της Ομόνοιας, εκπροσωπεί όπως θα δείτε στη φωτογραφία στο τέλος του ρεπορτάζ, τον Ούγκο Φιρμίνο, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την ΑΕΛ, όμως, δεν του έκατσε το κλίμα, ενώ επικαλούμενος και προσωπικούς λόγους αποχώρησε λίγο πριν αρχίζει η τρέχουσα σεζόν.
Ακολούθως πήρε μετεγγραφή στην πορτογαλική Ουνιάο Μαδέιρα και στην τρέχουσα χειμερινή μετεγγραφική περίοδο τον απέκτησε η επίσης ομάδας της Πορτογαλίας Ζιλ Βισέντε (β’ κατηγορία) με τη συμβολή του Ασίς.
Δηλώνοντας ενθουσιασμένος μέσω Facebook, ο Πορτογάλος εξτρέμ έγραψε: «Τελειωμένη υπόθεση. Ευχαριστώ αυτούς που πιστεύουν σε μένα… Νέο σπίτι, νέοι στόχοι. Ας πιάσουμε δουλειά στη σιωπή κι ας αφήσουμε την επιτυχία μας να κάνει θόρυβο. Ζιλ Βισέντε 2017».
Βάσει λογικής, δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Ασίς θα αρχίσει να στέλνει παίκτες και στην Κύπρο!















