aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕπέστρεψε ο Οχένε

Επέστρεψε ο Οχένε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΛ ο Κάρλος Οχένε. Αρχικά είχε μείνει εκτός πλάνου, όμως ο τεχνικός της ΑΕΛ Πάμπος Χριστοδούλου θα του δώσει άλλη μια ευκαιρία για να αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ.

Μετά το υποχρεωτικό ξήλωμα της ομάδας, ο Χριστοδούλου είχε αρκετή δουλειά μπροστά του. Με τον δικό του τρόπο έχει καταφέρει να φέρει ποδοσφαιριστές στους οποίους μπορεί να στηριχθεί. Στο διάστημα που η ΑΕΛ θα προετοιμάζεται στη Βουλγαρία, θα δουλέψει εντατικά και με την ενδεκάδα που θα παρουσιάσει στο νέο πρωτάθλημα.

Είναι χιλιοειπωμένο πως η αποστολή της τεχνικής ηγεσίας δεν είναι εύκολη. Είναι όμως δεδομένη η ικανότητα και το πάθος του Χριστοδούλου για σωστή δουλειά, με στόχο η ΑΕΛ να δείξει ενώπιον του κόσμου την εικόνα που θέλει να βλέπει στο γήπεδο. Δηλαδή, μιαν ομάδα που θα έχει τη δίψα για διάκριση και που θα επαναφέρει την περηφάνια στις τάξεις του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ