aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕπέστρεψε απέναντι στην Καρμιώτισσα, ανέβηκε κορυφή και περιμένει η ΑΕΛ! (vid)

Επέστρεψε απέναντι στην Καρμιώτισσα, ανέβηκε κορυφή και περιμένει η ΑΕΛ! (vid)

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες μετά από την ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική με 0-1 από τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο, κερδίζοντας στο Τσίρειο με 3-1 την Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών. Η ομάδα της Λεμεσού ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς και περιμένει να δει εάν θα παραμείνει εκεί με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής.

Ντανίλο, Τόρες και Μαέ τα γκολ για τους γαλαζοκίτρινους, ενώ ο Ι. Σασί ήταν αυτός που σκόραρε για την Καρμιώτισσα ενάντια στην πρώην ομάδα του και ισοφάρισε προσωρινά για τους φιλοξενούμενους.

Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν θετική παρουσία, ενώ η ομάδα των Πολεμιδιών έβγαλε κούραση από την σκληρή προσπάθεια στα υπόλοιπα παιχνίδια και δέχθηκε δύο γκολ από λάθη στην ανασταλτική της λειτουργία. Έως έναν βαθμό οι ερυθρόμαυροι ήταν θετικοί στο γήπεδο, αλλά η εικόνα τους δεν θύμισε σε καμία περίπτωση αυτήν που είχαν απέναντι σε ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και ΑΕΚ.

Ανώτεροι οι γαλαζοκίτρινοι σχεδόν σ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έλεγξαν τον ρυθμό και έφθασαν δίκαια στην επιτυχία. Η ΑΕΛ πραγματοποίησε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο στη φετινή σεζόν, έφτιαξε ευκαιρίες για περισσότερα από ένα γκολ, ενώ στην πρώτη τελική της Καρμιώτισσας δέχθηκε άμεσα την ισοφάριση.

Στο 42’ άγγιξε το δεύτερο γκολ, όμως η κεφαλιά του Αντωνίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη και πάλι η ΑΕΛ ήταν πιο απαιτητική, πήρε εκ νέου προβάδισμα, ενώ έψαξε κι άλλα γκολ πετυχαίνοντας και τρίτο λίγο πριν το τέλος. Από την άλλη, η Καρμιώτισσα δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και δέχθηκε φυσιολογική την ήττα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Χ. Κυριάκου, Τεϊσέιρα, Μπουνόζα, Έουλερ (33′ Σάντος), Τόρες (59′ Ριέρα), Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης, Αντωνίου, Ντανίλο (78′ Δ. Αβραάμ), Μαέ.

Καρμιώτισσα (Χρύσης Μιχαήλ): Καϊρίνος, Α. Χριστοφή, Μπαράνοφ, Οικονόμου, Μαλεκκίδης, Μ. Σασί (74′ Καπαρτής), Χρίστου (61′ Νεοφύτου), Ρέινολντς, Χατζηβασίλης (74′ Μπαργκάν), Ι. Σασί, Ρόμο.

Σκόρερ: 15′ Ντανίλο, 56′ Τόρες, 87′ Μαέ / 18′ Ι. Σασί.

Κίτρινες: Έουλερ / Μ. Σασί, Μπαράνοφ, Ρέινολντς.

Αποβολές: -/-.

Στάδιο: Τσίρειο.

Εισιτήρια: 888.

Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Α’ βοηθός: Ευαγόρας Ευαγόρου.

Β’ βοηθός: Νίκος Σαμάρας.

Τέταρτος: Μάριος Χριστοφόρου.

Παρατηρητής: Ανδρέας Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ