aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕπένδυσαν μπόλικο χρήμα και θέλουν το πρώτο τρόπαιο

Επένδυσαν μπόλικο χρήμα και θέλουν το πρώτο τρόπαιο

Δύο από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα περίοδο συγκρούονται απόψε για τον πρώτο τίτλο στο γυναικείο βόλεϊ. Sabbianco Απόλλων εναντίον Bet on Alfa ΑΕΛ για το Σούπερ Καπ σε μία αναμέτρηση που -στα χαρτιά τουλάχιστον- προβλέπεται αμφίρροπη.

Οι κυανόλευκες του Γιάννη Γιαπάνη είναι η σταθερή αξία λόγων των συνεχόμενων τίτλων που κατέκτησαν, ενώ και φέτος διαθέτουν αξιόλογο ρόστερ. Την παντοδυναμία τους θέλουν να σπάσουν οι γαλαζοκίτρινες του Στέργιου Φραγκέσκου που επανέρχονται δυναμικά.

Ενισχύθηκαν με τρεις πολύ καλές ξένες, έκαναν και καλές μετεγγραφές Κύπριων παικτριών και δείχνουν ότι είναι έτοιμες για μεγάλα πράγματα. Τόσο ο Απόλλων όσο και η ΑΕΛ, με τη βοήθεια των χορηγών τους επένδυσαν πολλά χρήματα για να φτιάξουν πανίσχυρες ομάδες και ο συναγωνισμός αναμένεται αναβαθμισμένος. Για το πρωτάθλημα ενισχυμένη θα είναι και η ΑΕΚ, οπόταν και προβλέπεται σκληρή μάχη.

Εκτός των άλλων, ο αποψινός αγώνας στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» (θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΡΙΚ 2) είναι και λεμεσιανό ντέρμπι και φυσιολογικά το ενδιαφέρον των φίλων των δύο ομάδων εκτοξεύτηκε στα ύψη. Με την ελπίδα, βέβαια, ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ