aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΈντονος ο Κέρκεζ: «Είμαι 15 χρόνια στην Κύπρο πρώτη φορά βλέπω έτσι το Τσίρειο»

Έντονος ο Κέρκεζ: «Είμαι 15 χρόνια στην Κύπρο πρώτη φορά βλέπω έτσι το Τσίρειο»

Απογοητευμένος με την κατάσταση του χλοοτάπητα στο Τσίρειο δήλωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ, μετά το ισόπαλο 2-2 φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Βόσνιος τεχνικός τόνισε ότι πρώτη φορά βλέπει σε τόσο κακή κατάσταση το χορτάρι του γηπέδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Είμαι ευχαριστημένος για πολλά πράγματα, αλλά έχει και κάποια που δεν είμαι. Πρέπει να δουλεύουμε, αλλά αυτά θα μείνουν στα αποδυτήρια. Ξέρω τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε πιο έτοιμοι. Σίγουρα οι συνθήκες είναι για όλες τις ομάδες δύσκολες. Δεν ξέρω τι έγινε σήμερα, πρώτη φορά τα τελευταία 15 χρόνια βλέπω τέτοιο πράγμα. Δεν μπορούμε να παίζουμε σε αυτά τα γήπεδα. Δεν ξέρω ποιος έχει ευθύνη, τα γήπεδα πρέπει να είναι καλύτερα, αν ο κόσμος θέλει να βλέπει ποδόσφαιρο. Έχουμε καλύτερο γήπεδο να κάνουμε προπόνηση από αυτό. Είναι πρόβλημα που παίζουμε ευρωπαϊκό εδώ, λυπάμαι που θα το πω αλλά είναι χάλι».

Για το μετεγγραφικό σχεδιασμό: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά μέχρι να τελειώσει η μετεγγραφική περίοδος ποτέ δεν ξέρεις. Εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε. Θέλω να δω το κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ