aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έντονη» η ΑΕΛ για το θέμα Βοζίνια

«Έντονη» η ΑΕΛ για το θέμα Βοζίνια

Ενοχλημένοι παρουσιάζονται στην ΑΕΛ για τα όσα γράφηκαν και λέχθηκαν για τη μη συμπερίληψη του Βοζίνια στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Η εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας Αριάδνη Γενεθλίου δεν θέλησε να αναφέρει τους λόγους που ο 33χρονος τερματοφύλακας είδε το «ντέρμπι» από την εξέδρα, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον έμπειρο κίπερ να προπονείται με τη β’ ομάδα.

«Δεν υφίσταται κανένα γεγονός ότι προπονείται με τη δεύτερη ομάδα. Προπονείται κανονικά, παραμένει και είναι μέλος της α’ ομάδα και απλά ήταν μια επιλογή του προπονητή. Οι λόγοι που επιλέχθηκε να μείνει εκτός αποστολής είναι εσωτερικοί. Δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα τα όσα γράφτηκαν. Το πώς θα χρησιμοποιηθεί ο κάθε παίκτης είναι στην κρίση του προπονητή. Είναι άδικο και για τους ίδιους ποδοσφαιριστές να γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν», είπε με δηλώσεις της στον Super Sport FM 104.0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ