aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ενοχλούσα κόσμο σε εκνευριστικό σημείο για το γήπεδο»

«Ενοχλούσα κόσμο σε εκνευριστικό σημείο για το γήπεδο»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στην κυριακάτικη (2 Απριλίου) εκπομπή του Active (107.4 & 102.5) «Καφές με μπάλα στο Goal.com.cy» με τον Γιώργο Κυριάκου, μίλησε χθες ο πρώην προπονητής και τέως Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Μιχαηλίδης ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στο «φλέγον» θέμα της ανέγερσης γηπέδου στη Λεμεσό.

«Ήμουνα πάρα πολύ κοντά στο θέμα αυτό όσο ήμουν Βουλευτής, συμμετείχα σε όλες τις συσκέψεις και ενοχλούσα όλο τον κόσμο σε σημείο που ήταν εκνευριστικό. Μετά τον Μάιο που έμεινα εκτός Βουλής ενημερωνόμουν συναντώντας εκπροσώπους σωματείων, ενημερωνόμουν και από τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο που είναι προσωπικός μου φίλος, αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη σε μερικές εκδηλώσεις και περιπτώσεις», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ήμουνα απογοητευμένος μέχρι την περασμένη εβδομάδα, γιατί δεν προχωρούσαν τα πράγματα όπως εγώ ήθελα και πίστευα. Έγινε η σύσκεψη στο Προεδρικό και νομίζω ξεπεράστηκαν κάποια σοβαρά προβλήματα όπως η αμοιβή των μελετητών η οποία έπρεπε και πρέπει να πληρωθεί από τα σωματεία που παλαιότερα δεν είχαν τη δυνατότητα. Τώρα, αυτό ξεπεράστηκε και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούσε προηγουμένως να αποφασιστεί και έπρεπε να υπάρξει παρέμβαση του ΠτΔ, ώστε η αμοιβή αυτή να μπει πάνω στο συνολικό δάνειο και να αποπληρωθεί από τα σωματεία μεταγενέστερα από τη διαχείριση του σταδίου».

Καταλήγοντας, ο Μιχαηλίδης ανέφερε: «Εκείνο που απομένει πλέον, είναι το θέμα της ευρωπαϊκής επιτροπής που δεν επιτρέπει κρατικές εγγυήσεις σε εταιρεία ιδιωτική, οπόταν θα πρέπει να ξεπεραστεί και αυτό. Θα μπορούσε να γίνει από την αρχή ίσως ένας καλύτερος χειρισμός με αυτό το θέμα. Τώρα βρισκόμαστε σε ένα καλύτερο δρόμο, προχωράει το πράγμα και η ελπίδα κι αισιοδοξία μου έγκεινται πως τα σωματεία, όπως και ο Πρόεδρος το θέλουν όσο κανένας άλλος. Ειδικά ο Πρόεδρος που είναι Λεμεσιανός, ενώ λήγει και η θητεία του χρόνου και θέλει να συνδυαστεί η ανέγερση γηπέδου στη Λεμεσό με το όνομά του και να είναι παρών. Γι’ αυτό είμαι πολύ αισιόδοξος. Έπρεπε να υπάρχουν συντονιστές ή επιτροπή που να ασχοληθεί εξ αρχής με αυτό το θέμα για να το τρέχει συνεχώς και όχι όποτε θυμηθεί, διότι τα σωματεία έχουν κι άλλα πράγματα να κάνουν. Όπως και να ‘χει, γήπεδο θα γίνει στη Λεμεσό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ