aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕνοχλημένος ο Κέρκεζ: «Αξίζουμε περισσότερο σεβασμό. Για λάθη άλλων…»

Ενοχλημένος ο Κέρκεζ: «Αξίζουμε περισσότερο σεβασμό. Για λάθη άλλων…»

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, μετά την ευρεία νίκη επί του Εθνικού αλλά και για το γεγονός πως η ομάδα της Λεμεσού εξασφάλισε θέση στο πρώτο γκρουπ.

Αναλυτικά: «Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είμαι πολύ περήφανος για ότι πέτυχαν μέχρι σήμερα. Δεν ήταν εύκολο, ακόμα κι όταν ξέραμε ότι η Άχνα θα ήταν κουρασμένη από την παράταση την Τετάρτη. Όταν παίζεις ένα τελευταίο παιχνίδι και δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθος υπάρχει ανησυχία. Μπορώ να πω μόνο μπράβο στον συνάδελφο για τα όσα πέτυχαν μέχρι τώρα. Κέρδισαν Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνα, είχαν από πριν τον σεβασμό μας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πετύχαμε γκολ, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό γιατί είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ακόμη μια φορά είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε αλλά πρέπει να πω κάτι. Πολλοί έκαναν σενάρια αν η ΑΕΛ χάσει τι θα γίνει. Νομίζω αξίζουμε περισσότερο σεβασμό και οι παίκτες μου το ίδιο. Για τα λάθη κάποιων άλλων δεν βρισκόμαστε πιο ψηλά και να παλεύουμε για την Ευρώπη. Καλή τύχη στον Κλάφουριτς, είμαι σίγουρος ότι θα μείνουν κατηγορία με τις εμφανίσεις τους. Εύχομαι να απολαύσουν όλοι το καρναβάλι αύριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ