aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕνισχυμένη και με αυτοπεποίθηση

Ενισχυμένη και με αυτοπεποίθηση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα δύο παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, διεξήχθησαν χωρίς η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη. Ήταν θετικό πως οι γαλαζοκίτρινοι χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση έφτασαν στους έξι βαθμούς, κάτι που εννοείται πως ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση. Η συνέχεια αναμένεται με περισσότερο ενδιαφέρον, καθώς η ΑΕΛ θα παρουσιαστεί με πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές και βεβαίως περισσότερες επιλογές για την τεχνική ηγεσία.

Το δύο στα δύο έχει ανεβάσει τη διάθεση, ενώ έχει σημάνει συναγερμός στις τάξεις των φίλων του συλλόγου αφού πιστεύουν πως με τον Πάμπο Χριστοδούλου μπορεί η ομάδα να έχει μια πορεία αντάξια της ιστορίας της. Ο ξεκάθαρος στόχος; Ασφαλώς η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η διοίκηση και δη ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, έκαναν όλα όσα χρειάζονταν για να προχωρήσει η ΑΕΛ.

Κόντρα στον Εθνικό για την 3η αγωνιστική (το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τη μεθεπόμενη Δευτέρα) αναμένεται πως θα είναι ευκαιρία για να δημιουργηθεί μια ζεστή ατμόσφαιρα. Το πολύ καλό κλίμα που παρατηρείται δεν προδικάζει κάτι όσον αφορά νέες επιτυχίες, όμως υπάρχει πίστη πως και αποτυχίες να έλθουν, η ΑΕΛ είναι έτοιμη να τις αντιμετωπίσει και να παραμείνει σε τροχιά διάκρισης.

Άλλωστε, δεν ξεχνά κανείς πως και το 2011, η ΑΕΛ δεν τα κατάφερε με τον Ερμή (έμεινε στο 0-0 στο «Αμμόχωστος»), δεν κέρδισε στο Τσίρειο τον Εθνικό (0-0) και την Ανόρθωση (0-0) και έχασε από την Ομόνοια (0-2, διακοπή ματς). Αυτά, πριν συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος που πέρασε με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία της ΑΕΛ.

Το παρελθόν σαν παράδειγμα, με τις επιτυχίες και τις ατυχίες, δείχνει τον δρόμο που έχει χαράξει και φέτος ο Κύπριος τεχνικός. Πως, δηλαδή, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και ότι καμιά βαθμολογική απώλεια ή ατυχία δεν θα θέσει την ομάδα εκτός τροχιάς των στόχων της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ