aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΈνα σπουδαίο ταλέντο στην ΑΕΛ (vids)

Ένα σπουδαίο ταλέντο στην ΑΕΛ (vids)

Την απόκτηση του Μάκη Μιχαλίτση ανακοίνωσε η διοίκηση της φουτσαλικής ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Στην χθεσινή παρουσίαση της ομάδας μας δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία ενός νέαρού φουτσαλιστή στο ρόστερ της ομάδας μας. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε ο νεαρός Ελλαδίτης τερματοφύλακας Μάκης Μιχαλίτσης ο οποίος έφθασε χθές μαζί με τον πατέρα του στη Λεμεσό και ήταν παρών στην φαντασμαγορική παρουσίαση της ομάδος μας στο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Ζακακίου.

Ο Ευθύμιος (Μάκης) Μιχαλίτσης γεννήθηκε στις 10/11/1999 στην Αθήνα και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σάλας ως τερματοφύλακας στις ακαδημίες της Αθήνα 90, σε ηλικία οχτώ χρονών. Πέρασε απ’ όλες τις κατηγορίες του συλλόγου και σε ηλικία 16 χρονών και 9 μηνών έκανε την παρθενική του εμφάνιση με την αντρική ομάδα και μάλιστα σε παιχνίδι Uefa Futsal Cup Preliminary Round στο Μαυροβούνιο, στο οποίο η ομάδα του πέρασε αήττητη στο Uefa Futsal Cup Main Round στη Σερβία! Εκεί, σε ηλικία 16 χρονών και 11 μηνών, ήταν ο βασικός τερματοφύλακας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις!

Στο πρωτάθλημα της σεζόν 2016-2017, ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Αθήνα 90, με τις εμφανίσεις του να ξεχωρίζουν και να κερδίζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προπονητή του! Στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος στις 28/5/2017, κατέκτησε με την ομάδα του το κύπελλο από την AEK Futsal, έχοντας ανακηρυχθεί και MVP του τελικού!

Με την Αθήνα 90 έχει κατακτήσει τους παρακάτω τίτλους: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009, Πρωτάθλημα Ελλάδος 2012, Φιναλίστ Κυπέλλου 2012, Πρωτάθλημα Ελλάδος 2015, Φιναλίστ Κυπέλλου 2015, 2η θέση πρωταθλήματος Ελλάδος 2016-2017, Κυπελλούχος Ελλάδος 2016-2017, MVP τελικού κυπέλλου Ελλάδος 2016-2017

Έχει κληθεί αρκετές φορές στην Εθνική ομάδα Ελπίδων ποδοσφαίρου Σάλας και ήταν και δηλωμένος στη λίστα της Εθνικής ομάδας Αντρών για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, που έγιναν το Ιανουάριο του 2017!

Τέλος, ν’ αναφέρουμε ότι κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του πορείας είχε σαν προσωπικό προπονητή του έναν από τους καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες στο 11άρι ποδόσφαιρο, τον Τάκη Οικονομόπουλο!

Καλωσορίζουμε τον Μάκη στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ και της CRI AEL Futsal και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και τίτλους μαζί με την ομάδα μας αλλά και καλή σταδιοδρομία στις σπουδές του».

Βίντεο από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος όπου ο Μάκης ανακυρήχθηκε σαν ΜVP του τελικού.

Βίντεο με highlights από την περσινή σεζόν του Μάκη Μιχαλίτση εν δράση με την ανδρική ομάδα της Αθήνας 90.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ