aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕμβολιάστηκαν μαζί παίκτες του Απόλλωνα και της ΑΕΛ (pics&vid)

Εμβολιάστηκαν μαζί παίκτες του Απόλλωνα και της ΑΕΛ (pics&vid)

Η νέα αγωνιστική περιόδος για Απόλλωνα και ΑΕΛ άρχισε… Στο Κολόσσι ανοίγουν οι πύλες σήμερα (15/6) και αρχίζει η προετοιμασία των γαλάζιων της Λεμεσού, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι πραγματοποίησαν χθες (14/6) την πρώτη τους συνάντηση.

Το πρωί τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα, αλλά και της ΑΕΛ, πήγαν στο παλιό Νοσοκομείο Λεμεσού και εμβολιάστηκαν με Johnson & Johnson.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο Χάρης Μαυρίας έστειλε το μήνυμα πως είναι υποχρέωση όλων να εμβολιαστούν για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους αλλά και τους γύρω τους από τον κορωνοϊό.

Δηλώσεις έκανε παράλληλα και ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου: «Είναι αναγκαίο κακό πλέον και υποχρέωση όλων να προστατέψουν τους συμπολίτες μας. Και αυτοί είναι μέρος της κοινωνίας καθημερινά, άρα αντιλαμβανόμενοι ότι θα πρέπει να στείλουν τα δικά τους μηνύματα έτσι ώστε ο κόσμος να επιστρέψει στα γήπεδα και να γεμίσουν ξανά οι εξέδρες, να επανέλθει ο παλμός στα βουβά γήπεδα, το οποίο τους τελευταίους μήνες ήταν ένας ακόμα αντίπαλος των ποδοσφαιριστών. Ευχόμαστε με αυτή την πρωτοβουλία να δώσουμε το μήνυμα στους συμπολίτες μας να το πράξουν το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε η πολιτεία να δώσει τη συγκατάθεση της να ανοίξουν τα γήπεδα και να επιστρέψει ο κόσμος επιτέλους στα γήπεδα.

Το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα του λαού, είναι ένα λαοφιλές άθλημα , το οποίο ενδιαφέρει εκατομμύρια στον κόσμο άρα αντιλαμβάνεστε ότι να αγωνίζονται και συναγωνίζονται 22 ποδοσφαιριστές σε ένα άδειο γήπεδο δεν έχει πλέον αξία αφού ουσιαστικά είναι μια επαγγελματική διεκπεραίωση για τους ίδιους χωρίς να δίνουν χαρά στον κόσμο, ο οποίος σαφέστατα ομορφαίνει το άθλημα».


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ