aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Eμείς δεν ήμασταν προσεκτικοί...»

«Eμείς δεν ήμασταν προσεκτικοί…»

Να διορθώσει τα λάθη της ομάδας του, ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά: «Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στους οπαδούς μας οι οποίοι κατέκλυσαν τη δυτική εξέδρα και αξίζουν συγχαρητήρια. Δυστυχώς δεν τους χαρίσαμε τη νίκη ωστόσο τους θέλουμε κοντά μας και στο μέλλον. Σε ότι αφορά τον αγώνα, αντιμετωπίσαμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά η τελική πάσα μας στέρησε τους τρεις βαθμούς. Το γεγονός ότι δεν “σκοτώσαμε” τον αγώνα ήταν καθοριστικό ιδιαίτερα όταν προηγούμασταν μέχρι τα τελευταία λεπτά. Το παρελθόν μας δίδαξε ότι, ειδικά τα ντέρμπι, κρίνονται στο τέλος και εμείς δεν ήμασταν προσεκτικοί. Θα διορθώσουμε τα λάθη μας και η προσήλωσή μας πλέον στρέφεται στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα με τον στόχο να παραμένει ο ίδιος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ