aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΈμεινε ελεύθερος και τον διεκδικεί

Έμεινε ελεύθερος και τον διεκδικεί

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η πρώτη επιλογή του Πάμπου Χριστοδούλου, όταν άρχισε να ψάχνει για κεντρικούς αμυντικούς, ήταν ο Κάρλος Ντανιέλ Σιλβέιρα ντα Γκράσα, γνωστός ως Κάι (αριστερά στη φωτό). Μετά από μια περίοδο στασιμότητας, επανήλθε στο προσκήνιο η περίπτωση του διεθνούς αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήριο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κραϊόβα.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ έκρινε πως ο 27χρονος Κάι έχει τις δυνατότητες για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του. Η αποστολή της ΑΕΛ θα αναχωρήσει την προσεχή Δευτέρα για τη Βουλγαρία και ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων της Λεμεσού θέλει να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες όσο πιο σύντομα γίνεται. Αν τελικά ο Κάι τα βρει με την ΑΕΛ, θα συναντήσει τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου, Μπαμπάνκο και Σοάρες.

Το κεφάλαιο με τον κεντρικό αμυντικό είναι ένα από τα τρία που απασχολούν τον Πάμπο Χριστοδούλου για την ενίσχυση της ομάδας του. Ξέχωρα από την ενίσχυση στην άμυνα, ο τεχνικός της ΑΕΛ θέλει την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού και ενός επιτελικού μέσου για να συμπληρώσει το ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ