aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΈλυσε τη σιωπή του ο Μαλέκκος

Έλυσε τη σιωπή του ο Μαλέκκος

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» με τους Γιώργο Σαββίδη και Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη ήταν ο Κώστας Μαλέκκος, ο οποίος μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα, μεταξύ αυτών και για την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό. Ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που αποχώρησε από τον πάγκο των μαυροπράσινων της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Δεν το «χωνεύει» ο Μαλέκκος, ενοχλημένος για την απόλυση

«Δεν μπορείς να διώχνεις οποιονδήποτε προπονητή από την πρώτη αγωνιστική. Είναι αντιαθλητικό. Το θέμα για μένα έχει λήξει. Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής για μένα λόγω του κ. Τορναρίτη. Ξέρετε πολλές ομάδες εξοφλημένες; Διαφωνίες μαζί του είχα κάθε μέρα. Όταν βάζεις ένα εκατομμύριο για να εξοφλήσεις τα χρέη και προσπαθείς να κάνεις ομάδα, πρέπει να έχεις ανθρώπους ικανούς», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαλέκκος «έδωσε» το σύνθημα των αποδεσμεύσεων

Και συνέχισε: «Το ποδόσφαιρο εγώ το βλέπω επαγγελματικά είτε σαν ποδοσφαιριστής είτε σαν προπονητής. Δεν μπορώ να βλέπω κανένα στο τεχνικό τιμ μου που να απαρτίζεται από ερασιτέχνες. Θέλουμε να είμαστε επαγγελματίες ή όχι; Ήξερα από την αρχή ότι πέραν του κ. Τορναρίτη, το 95% του Δ.Σ και του κόσμου δεν με ήθελε, μου το είπε και ο ίδιος ο Χριστόφορος».

Διαβάστε επίσης: Μαλέκκος ήταν και… τελείωσε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ