aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕκστρατεία κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (pics/vid)

Εκστρατεία κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (pics/vid)

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη επίσκεψη της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στο Λύκειο Αγίου Αντωνίου στα πλαίσια της Εκστρατείας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού. Η εκστρατεία συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά με μεγάλη επιτυχία.

Την ομάδα της Λεμεσού εκπροσώπησαν οι ποδοσφαιριστές Ανδρέας Αβραάμ, Μάριος Ηλία, Irhene Fidelis και Davor Zdravkovski οι οποίοι με χαρά απάντησαν σε ερωτήματα των μαθητών σε σχέση με το Bullying και μοιράστηκαν προσωπικές τους εμπειρίες.

Η ΑΕΛ εκπροσωπήθηκε από την Εκτελεστική Γραμματέα Μαρίνα Χριστοδούλου, την Λειτουργό του Γραφείου Τύπου Αριάδνη Γενεθλίου και τον Team Manager Χαράλαμπο Χριστοφόρου.  Από το ΚΕΠΑΚΥ παραβρεθήκαν η Πρόεδρος του Ιδρύματος κυρία Ασουσένα Σοφοκλέους, η ψυχολόγος Γεωργία Γεωργίου και ο Λειτουργός Νικόλας Παύλου. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Διευθύντρια του Λυκείου κυρία Μαρία Θεοφάνους για την φιλοξενία, αλλά και σε όλους τους μαθητές που παρακολούθησαν την παρουσίαση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ