aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΈκρηξη Κέρκεζ για Γουίλερ και ΑΠΟΕΛ: «Δύο χρόνια μας περιπαίζουν...»

Έκρηξη Κέρκεζ για Γουίλερ και ΑΠΟΕΛ: «Δύο χρόνια μας περιπαίζουν…»

Έντονος παρουσιάστηκε ο Ντούσαν Κέρκεζ στη συνέντευξη Τύπου μετά από την μεγαλειώδη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, δίνοντας απαντήσεις για πολλά πράγματα που άκουσε τις προηγούμενες ημέρες κι ακούει ακόμη. Ζήτησε σεβασμό για τους παίκτες του και συγχάρηκε τον ΑΠΟΕΛ για τις ευρωπαϊκές επιτυχίες, τονίζοντας πως όσοι δεν πιστεύουν ότι ο Γουίλερ είχε ίωση ας πάνε στο νοσοκομείο να τον δουν.

«Θα σας κάνω δώρο για χριστουγεννιάτικο και θα μιλήσω ελληνικά. Η νίκη αυτή είναι για πρόεδρο για μία προσωπική άσχημη στιγμή που περνάει. Τρέχαμε όλοι να κερδίσουμε γι’ αυτόν. Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Λούκα για τα συγχαρητήρια. Ήμασταν πολύ νκαλή ειδικά στο τελευταίο μισάωρο, τρέξαμε πολύ τα τελευταία λεπτά και δεν ξέρω τι να πω. Η νίκη είναι δική μας. Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ που πέρασε στους “32”. Μόνο και μόνο που παίζει τόσα χρόνια στην Ευρώπη και κάνει μεγάλες ανατροπές λέει πολλά. Έχω πολλούς φίλους στη Λεμεσό. ΑΠΟΕΛίστες, Απολλωνίστες, Ομονοιάτες και άλλους. Αξίζουν σεβασμό αυτοί οι παίκτες πρέπει όλοι να το καταλάβουν», είπε αρχικά.

«Δύο χρόνια άκουσα πολλά για το όνομά μου. Τώρα πρέπει όλοι να κάτσουν 2 βδομάδες σπίτι και να μη πάει κανείς έξω. Αξίζει μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου. Ας πάνε νοσοκομείο να δουν τον Γουίλερ. Δεν πίστευα στα αφτιά μου για αυτά που άκουγα τις προηγούμενες μέρες. Και για πολλά άλλα που αφορούν στα ματς με τον ΑΠΟΕΛ είναι απίστευτο ακόμη και μετά τον τελικό αμφισβήτησαν την επιτυχία της ΑΕΛ και εμένα. Για μας είναι μεγάλο πράγμα να γυρίζεις ένα ματς και να κερδίζεις αυτή την ομάδα. Έχω πολλούς φίλους στην Λεμεσό. Με περιπαίζουν πολλές φορές για τα ματς με το ΑΠΟΕΛ… Πρέπει να έχουν περισσότερο respect προς εμάς. Προς εμένα και κυρίως στους παίκτες», πρόσθεσε με ακόμη πιο έντονο ύφος.

«Δεν ξέρω τι άλλο να πω, είμαι τόσο χαρούμενος. Δώδεκα χρόνια είμαι εδώ και αυτό το πρωτάθλημα είναι το καλύτερο των τελευταίων χρόνων. Με όποιον κι αν αγωνίζεσαι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Για δύο εβδομάδες οι παίκτες μου ήταν χάλια, έτσι πιστεύει ο κόσμος μετά το 2-2 με το Παραλίμνι, τώρα για άλλες δύο θα είναι οι καλύτεροι», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ