aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκλεισε και έρχεται ο Άντονι!

Έκλεισε και έρχεται ο Άντονι!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Έρχεται, έρχεται, φθάνει… Η ΑΕΛ συμφώνησε με τον Άντονι Γεωργίου, που έρχεται άμεσα για ολοκλήρωση της μετεγγραφής και για να τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Κέρκεζ. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σήμερα σε οριστική συμφωνία και απομένει το τυπικό μέρος.

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός αφήνει την Τότεναμ και το Λονδινο για λογαριασμό της ΑΕΛ, που έδειξε «ζεστό» ενδιαφέρον για να τον εντάξει στο ρόστερ της. Οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών απέφεραν καρπούς και επήλθε οριστική συμφωνία.

Η ποδοσφαιρική παιδεία και το ταλέντο του Άντονι Γεωργίου, είναι σε θέση να προσδώσουν μεγαλύτερη ποιότητα αλλά και βάθος στο ρόστερ της ΑΕΛ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή είναι σε θέση να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά.

Ακόμη και αύριο, το πολύ μέσα στο Σαββατοκύριακο, ίσως ο σύλλογος της Λεμεσού να είναι σε θέση να επισημοποιήσει τη συνεργασία του με τον αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ