aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥEκεί και τα «λιοντάρια» του Πάμπου Χριστοδούλου

Eκεί και τα «λιοντάρια» του Πάμπου Χριστοδούλου

Mέσω της επίσημής της ιστοσελίδας, η διοίκηση της φουτσαλικής ΑΕΛ ενημερώνει ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου μαζί με όλους τους συνεργάτες του και τα λιοντάρια του θα είναι ΕΚΕΙ δίπλα στους φουτσαλιστές για να στηρίξουν την προσπάθειά τους στο μεγάλο αγώνα απέναντι στην Ομόνοια/Αραράτ.

Αναλυτικά:

“Απόψε στις 20.30 δεν μπορεί να λείψει κανείς από τον μεγάλο αγώνα στο Σπύρος Κυπριανού. Ο Πάμπος Χριστοδούλου μαζί με όλους τους συνεργάτες του και τα λιοντάρια του θα είναι ΕΚΕΙ δίπλα στους φουτσαλιστές μας για να στηρίξουν την προσπάθεια τους στο μεγάλο αγώνα απέναντι στην Ομόνοια/Αραρατ.

Η Διοίκηση της Danoi ΑΕΛ FUTSAL την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και μοίρασε ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια διαρκείας προς όλο το προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές, φροντιστές και στην Διοίκηση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο και οι ευχές για νίκη επί του Απόλλωνα έπιασαν τόπο!!!

Είμαστε βέβαιοι ότι η θετική σκέψη όλων είναι αναγκαία για να κερδίσουμε το αποψινό παιχνίδι. Σημαντικό είναι να τονιστεί, ότι το αποψινό παιχνίδι θα καλύπτεται τηλεοπτικά μέσω live streaming μετάδοσης από τον Alfa Sports σε ανοιχτή ζώνη στο www.alfasports.tv.

Ραντεβού λοιπόν, απόψε η ώρα 20:30 στο Σπύρος Κυπριανού για να πανηγυρίσουμε ΜΑΖΙ την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας μας !!!

Εκ της διοίκησης

Danoi AEΛ FUTSAL”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ