aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕκδόθηκε και η άδεια οικοδομής για το γήπεδο

Εκδόθηκε και η άδεια οικοδομής για το γήπεδο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Προχωρεί το θέμα με την ανέγερση του γηπέδου στο Κολόσσι και χθες, όπως έγινε γνωστό, εκδόθηκε και η άδεια οικοδομής για το πολυδάπανο έργο. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα, ωστόσο απομένουν και άλλα κεφάλαια ανοικτά μέχρι να αρχίσει να πέφτει μπετόν για την ανέγερση του γηπέδου.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες, πέραν του γηπέδου, θα αρχίσουν να καταστρώνουν πλάνα για το οδικό δίκτυο, το οποίο θα έχει περίπου το ίδιο κόστος, όσο και η ανέγερση του γηπέδου! Η αλλαγή στην προεδρία του ΚΟΑ, με την ανάληψη των καθηκόντων από τον Κλεάνθη Γεωργιάδη, αναμένεται πως δεν θα δημιουργήσει προβλήματα και καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου.

Ο κ. Γεωργιάδης, όπως και η προκάτοχός του Κλέα Παπαέλληνα, επανέλαβε πως η ανέγερση του γηπέδου της Λεμεσού αποτελεί έργο ανάπτυξης και έχει προτεραιότητα. Ο νέος πρόεδρος του ΚΟΑ είναι πλήρως ενημερωμένος για τις διαδικασίες που αφορούν στο γήπεδο, αφού ήταν αντιπρόεδρος του προηγούμενου Δ.Σ. του ΚΟΑ.

Ένας άλλος άνθρωπος που έκανε μπόλικη δουλειά και συνεχίζει επίσης στο Δ.Σ. του Οργανισμού είναι ο Μιχάλης Καυκαλιάς, που γνωρίζει από πρώτο χέρι όλες τις ενέργειες. Πριν από έναν μήνα, αξιωματούχοι του κράτους είχαν δηλώσει ότι πριν συμπληρωθεί το 2016, θα ξεκινήσει η κατασκευή του γηπέδου, το οποίο θυμίζουμε θα είναι χωρητικότητας 13.000 θεατών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ