aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Έκαψαν» το βοηθητικό και αποθέωσαν τους παίκτες (εκτός αποστολής τρεις-video)

«Έκαψαν» το βοηθητικό και αποθέωσαν τους παίκτες (εκτός αποστολής τρεις-video)

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΛ ενόψει της αυριανής της πρεμιέρας στο νέο πρωτάθλημα 2016-17, ήταν ανοικτή για τον κόσμο, και όπως αναμενόταν έγινε χαμός. Λίγο περισσότεροι από 1.000 ΑΕΛίστες, έδωσαν το παρών τους στο βοηθητικό του Τσιρείου.

Οι οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές και τον Πάμπο Χριστοδούλου, στέλνοντας τους το μήνυμα πως σε μία γεμάτη ανατολική αύριο, θέλουν τη νίκη. Πάντως από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές έμειναν για ακόμη μια φορά έκπληκτοι και ευχαρίστησαν τον κόσμο για την στήριξη.

Παρών ήταν και ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο, καθώς και ο αντιπρόεδρος Ανδρέας Γιάπας.

Από εκεί και πέρα, χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει του αυριανού αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας στο Τσίρειο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Λούκας Σόουζα, Έλβις Μπαμπάνκο και Κεβίν Λαφράνς, καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ο προπονητής Πάμπος Χριστοδούλου αποφάσισε να αποσύρει όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο.

Μπορείτε να δείτε πλάνα από την προπόνηση της ομάδας.

*Φωτό από αρχείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ