aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕισιτήρια διαρκείας daNoi AEΛ φούτσαλ

Εισιτήρια διαρκείας daNoi AEΛ φούτσαλ

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της ενημερώνει για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της daNoiΑΕΛ φούτσαλ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά: «Η ομάδα μας αλλάζει επίπεδο σε όλους τους τομείς. Αγωνιστικούς, εμπορικούς και κοινωνικούς προκειμένου ο λέοντας να βρυχάται και στο ανερχόμενο άθλημα του Futsal στην νέα έδρα του το Σπύρος Κυπριανού.

Έχουμε δημιουργήσει συνεργεία από εθελοντές όπου ξεκίνησαν ήδη τις διαδικασίες προπώλησης. Με μια διαφορά! Φέτος, τα εισιτήρια διαρκείας για τη χρονιά 2016-2017 θα είναι ονομαστικά, αλλά κυρίως ηλεκτρονικά. Στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού μας, εναρμονιζόμαστε και με τις δυνατότητες της τεχνολογίας προκειμένου να γνωρίσουν όλοι τη νέα μας ανανεωμένη εφαρμογή για IOS & ANDROID.

Τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα χρόνια έχουν τις εξής τιμές: €20 σε πλαστική κάρτα η οποία θα είναι ονομαστική και θα ισχύει για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και κυπέλλου (εκτός από ημιτελικό & τελικό).

 €15 σε ηλεκτρονική μορφή, θα είναι ονομαστικά και θα ισχύει για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και κυπέλλου (εκτός από ημιτελικό & τελικό).

 €60 VIPSeasonTicket- πλαστική κάρτα η οποία θα είναι ονομαστική στην εξέδρα των επισήμων και θα ισχύει για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος καθώς και όλοι οι εντός έδρας αγώνες των play-offs και κυπέλλου (εκτός από τους τελικούς playoffs και κυπέλλου) και με ειδικά προνόμια και δώρα για τους κατόχους τους.

Η ομάδα αλλάζει, το επίπεδο ανεβαίνει γι’ αυτό σε καλούμε να μοιραστείς το όραμα και την δίψα μας για μια ΑΕΛ πρωταγωνίστρια αλλά γεμάτη υγεία σε όλους τους τομείς. Προμηθεύσου σήμερα εισιτήριο διαρκείας της daNoiΑΕΛ φούτσαλ και η θέση σου σε περιμένει για να ζήσεις από κοντά τι σημαίνει γαλαζοκίτρινη περηφάνια.

Υπενθυμίζουμε ότι βάση των τελευταίων ανακοινώσεων της ΚΟΠ η διεξαγωγή του πρωταθλήματος φούτσαλ θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση θα είναι η κανονική διάρκεια με δύο γύρους και η δεύτερη φάση οι 8 πρώτες ομάδες θα αγωνιστούν υπό τη διαδικασία των play-offs με προημιτελική, ημιτελική και τελική φάση και ο νικητής σε κάθε φάση θα είναι η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ