aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕίναι πολλά τα στοιχήματα…

Είναι πολλά τα στοιχήματα…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πολλά είναι τα στοιχήματα που καλείται να κερδίσει η ΑΕΛ στη νέα αγωνιστική περίοδο. Και όπως φαίνεται, το πρώτο που αφορά την επιστροφή του κόσμου στο πλευρό του συλλόγου θα το κερδίσει.

Η προχθεσινή παρουσία των οπαδών στην πρώτη προπόνηση ήταν ένα δείγμα της ανταπόκρισης και της εμπιστοσύνης που υπάρχει για τη δουλειά που έχει ξεκινήσει. Είναι φανερό πως ένα από τα δυνατά «όπλα» της ομάδας, θα έχει συμμετοχή στις μάχες που αρχίζουν τον Αύγουστο.

Το δεύτερο στοίχημα έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Γι΄ αυτό υπεύθυνος είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος καλείται με τους δικούς του κανόνες να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα φανεί αντάξιο των προσδοκιών. Μετά την απόκτηση του Ράφαελ Ρόμο, έχουν απομείνει άλλες δυο-τρεις προσθήκες για να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Μια ματιά να ρίξει κάποιος στους παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Κύπριος τεχνικός, βγάζει εύκολα το συμπέρασμα πως το έμψυχο δυναμικό αποτελείται από ταλαντούχους και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Μένει μόνο να σμιλευτούν όλοι υπό τις εντολές της τεχνικής ηγεσίας και να δημιουργήσουν ένα δυνατό κράμα.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, παραδέχθηκε πως ο προϋπολογισμός θα είναι πιο κάτω από πέρσι, αλλά διευκρίνισε πως το μπάτζετ δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο όσο η θέληση όλων στον σύλλογο για να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν και να γευτούν τις χαρές που στερήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Τα βλέμματα των φίλων της ΑΕΛ ήταν πιο πολύ στραμμένα προχθές στους νεοφερμένους. Στους Μπογιόμ, Ουέλινκτον, Σόουζα, Φορτούνα, Φιρμίνιο, Κίττο, Ηλία και Κυριάκου.  Η προσοχή όμως ήταν και στους «παλιούς». Και όπως φάνηκε τα μάτια των Αϊρόσα, Νικολάου, Σιέλη, Μέσκα και Σοάρες… άστραφταν. Ταλαιπωρήθηκαν και αυτοί πέρσι, οπότε θέλουν στη νέα σεζόν να γευτούν πολλές χαρές.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται στην Κύπρο οι Ρόμο, Σαβανέ και Μπενγκί, ενώ στο αθλητικό κέντρο των Πλατρών αναμένεται πως τις επόμενες μέρες θα βρεθούν και άλλοι νέοι παίκτες. Να αναφέρουμε πως η νέα ΑΕΛ θα χτιστεί στη Βουλγαρία, εκεί όπου θα βρεθεί από τις 17 Ιουλίου μέχρι το τέλος του μήνα.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα της Λεμεσού μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησε τους φίλους της που βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση.  «Η μεγάλη δίψα και η αποφασιστικότητα ήταν φανερή στα μάτια όλων μας και είναι δεδομένο ότι εάν είμαστε ενωμένοι μέχρι τέλους τότε θα ξεπερνούμε τα όποια προβλήματα συναντάμε στο δρόμο μας και θα προχωράμε με σταθερά βήματα προς την επιτυχία. Σε αυτή την καλοκαιρινή περίοδο που διανύουμε κάθε Αελίστας πρέπει να κάνει το καθήκον του αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει οικονομικά, ηθικά αλλά και από άποψης πρεστίζ στην Αθλητική Ένωση Λεμεσού», σημειώνεται μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ