aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥEικόνες από το Limassol Arena: Πως είναι σήμερα ο χώρος της ανέγερσης

Eικόνες από το Limassol Arena: Πως είναι σήμερα ο χώρος της ανέγερσης

Όση απαισιοδοξία πήγε να… γεννηθεί για καθυστέρηση στα έργα που αφορούν στην ανέγερση του νέου γηπέδου της Λεμεσού, παύει να υφίσταται αφού όσοι εμπλέκονται στο μεγαλεπίβολο αυτό έργο, φρόντισαν να την «εξατμίσουν».

Πλέον, άμα βρεθεί κανείς στο ύψωμα του Συνοικισμού Κολοσσίου, εκεί όπου θα ανεγερθεί το γήπεδο θα αντιληφθεί την ταχύτητα με την οποία προχωράνε τα έργα. Μεταξύ άλλων διαπιστώνεται πως καλουπώθηκαν και ανεγέρθηκαν οι πρώτες κερκίδες που θα αφορούν στην κεντρική μάλλον εξέδρα όπου θα βρίσκεται και η καταπακτή από την οποία οι παίκτες θα εξέρχονται από τα αποδυτήρια στο γήπεδο.

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy βρέθηκε πρόσφατα στο σημείο όπου θα ανεγερθεί το Limassol Arena και σας παρουσιάζει σήμερα κάποιες φωτογραφίες (από τις τέσσερις πλευρές), μακρινές έστω, αφού ήταν επικίνδυνο να… εισέλθουμε στο χώρο με τις μπουλντόζες, τα δομικά οχήματα/μηχανήματα caterpillar και τα οχήματα μεταφοράς σκυροδέματος σε λειτουργία.

Τα μπάζα λοιπόν, ο κίνδυνος που πήγε να δημιουργηθεί με τον νότιο αγωγό μεταφοράς νερού και η αναστολή των έργων που προέκυψε λόγω κορωνοϊού, αναγκάζουν τις εργοληπτικές εταιρείες να… παραδώσουν μεν, με λίγη καθυστέρηση το γήπεδο, ωστόσο θα είναι έτοιμο το Limassol Arena και το πρώτο παιχνίδι σε αυτό δεν θα απέχει πολύ από τα χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ