aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΈγινε της… μόδας! Ένα διήμερο, πέντε πειθαρχικά παραπτώματα

Έγινε της… μόδας! Ένα διήμερο, πέντε πειθαρχικά παραπτώματα

Αγωνιστική πειθαρχικών παραπτωμάτων είναι όπως φαίνεται η 11η του πρωταθλήματος Cyta, αφού μέσα σε ένα διήμερο καταγράφηκαν πέντε περιστατικά, επιβεβαιωμένα και δεν μπορεί να γνωρίζουμε όλοι αν έγιναν περισσότερα κι απλώς επιλέχθηκε από συλλόγους να μην δουν το φως της δημοσιότητας.

Η αρχή έγινε με τους δύο Γεωργιανούς της Ανόρθωσης Νίκα Κατσαράβα και Γκεόργκι Λόρια, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής του ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αρένα (2-0), επειδή όπως λέχθηκε επίσημα καθυστέρησαν στο γεύμα και ο Τιμούρ Κετσπάγια τους ειδοποίησε στα αποδυτήρια για την απόφασή του.

Από εκεί και πέρα, τα κρούσματα απειθαρχίας συνεχίστηκαν στην ΑΕΛ. Η πειθαρχία και το άριστο κλίμα αποτελούν το άλφα και το ωμέγα και αυτός ήταν ο λόγος που αποκλείστηκε από την ενδεκάδα ο Μάνουελ Τόρες. Αποτελούν τα βασικά συστατικά των γαλαζοκίτρινων, τα οποία ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν διαπραγματεύεται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός εξτρέμ είχε απρεπή συμπεριφορά τις τελευταίες μέρες και παρουσιαζόταν ιδιότροπος επειδή δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που ο ίδιος επιθυμούσε.

Πριν από τον αγώνα Απόλλων – Νέα Σαλαμίνα, έγινε γνωστό ότι ο Ντάνι Καρ και Ροζέρ Εμπιντά έμειναν εκτός αποστολής από τον Σωφρόνη Αυγουστή για πειθαρχικό παράπτωμα. Ο λόγος είναι άγνωστος. «Για τα πειθαρχικά παραπτώματα θα συνεδριάσει το Δ.Σ.», αρκέστηκε να πει ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών, να βγουν κι άλλα στη φόρα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ