aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕύκολο να το λες, η πράξη μετράει

Εύκολο να το λες, η πράξη μετράει

Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από τότε που λέχθηκε επισήμως, δια στόματος του προέδρου του Σωματείου ΑΕΛ ότι, βρίσκονται σε επαφές με Σαουδάραβα επενδυτή. Μάλιστα, ο Νίκος Χριστοδουλίδης στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, αναφερόμενος στα μέλη, είπε: «Είμαστε σε επικοινωνία τόσο με τον Σαουδάραβα υποψήφιο επενδυτή όσο και με άλλους. Οι επαφές με τον Σαουδάραβα είναι προχωρημένες και περιμένουμε την τελική απόφαση».

Εκ τότε, δεν έχει λεχθεί το παραμικρό για το ενδιαφέρον του συγκεκριμένου ατόμου. Γενικώς, καμία αναφορά για επενδυτή, κι ας έγινε λόγος ότι υπάρχουν κι άλλοι που ενδιαφέρονται πέρα του Σαουδάραβα.

Είναι εύκολο να γίνεται λόγος για ενδιαφέρον, το δύσκολο είναι να γίνε πράξη. Γιατί, είδαμε και στο παρελθόν, όχι για την ΑΕΛ αλλά και για άλλους συλλόγους, αναφορές για υποψήφιους επενδυτές. Ωστόσο, είτε δεν ίσχυαν είτε ήταν μόνο για εντυπωσιασμό. Όχι από τους διοικούντες, αλλά από τους επενδυτές. Πάντως εδώ και σχεδόν δύο μήνες επικρατεί απόλυτη σιωπή στην ΑΕΛ για τον επενδυτή. Το μόνο σίγουρο, τουλάχιστον για την ώρα, είναι ότι «η ΑΕΛ έχει πρόεδρο τον Ανδρέα Σοφοκλέους» όπως είπε τότε και ο Πλουτής Αβραάμ. Και από τις δικές του προθέσεις θα εξαρτηθεί η επόμενη μέρα στα διοικητικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ