aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Εδώ έχουν βάλει ταφόπλακα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο...»

«Εδώ έχουν βάλει ταφόπλακα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο…»

Aναβλήθηκε ο αγώνας της ΑΕΛ με το ΘΟΪ στη Λευκωσία, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της διοίκησης της Λεμεσιανής ομάδας:

«Αναβολή του αγώνα μας στην Λευκωσία λόγω βροχών. Όσο παράξενο και αν ακούγεται η κλειστή αίθουσα του Λυκείου Λατσίων δεν μετρά ούτε 5 χρόνια ζωής και είδαμε απόψε αυτό το σκηνικό… H ομάδα μας γυρίζει άπρακτη στη Λεμεσό και με διπλάσια έξοδα στις αποσκευές της… Απ’ ότι ενημερωθήκαμε το παιχνίδι στο “Σπύρος Κυπριανού” στη Λεμεσό μεταξύ ΑΜΕΚ Καψάλου και Εθνικού Λατσιών αναβλήθηκε για τον ίδιο λόγο! Κυπριακός Αθλητισμός σε όλο του το μεγαλείο… Ζήτω η αθάνατη κυπριακή νοοτροπία… Γήπεδα για τα οποία δαπανήθηκαν εκατομμύρια από την τσέπη του Κύπριου φορολογούμενου με την πρώτη βροχή γίνονται ακατάλληλα!

Περιμένουμε αν ο ΚΟΑ ή το Κράτος γενικότερα πάρει θέση σε αυτή την ταλαιπωρία των ομάδων και αθλητών που δυστυχώς οδηγούν αυτά τα όμορφο και αγνά αθλήματα του κλειστού χώρου προς κλείσιμο… Εδώ έχουν βάλει ταφόπλακα στο κυπριακό ποδόσφαιρο και θα σκεφτούν τώρα αυτά τα αθλήματα που έχουν σχέση με Κοινωνικό Αθλητισμό;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ