aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΈδειξε αρετές επιθετικά, προβλημάτισε αμυντικά

Έδειξε αρετές επιθετικά, προβλημάτισε αμυντικά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επιθετικά η ΑΕΛ έδειξε αρετές και η ανάπτυξη ήταν αρκετά καλή απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (3-5), όμως τα πέντε γκολ παθητικό και οι αδυναμίες των κεντρικών αμυντικών προβλημάτισαν.

Ίσως να έφταιξε και το γεγονός ότι η λεμεσιανή ομάδα έδωσε τα λιγότερα φιλικά, από όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Α’ Κατηγορίας. Υπάρχει όμως εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Πάμπου Χριστοδούλου, πως στο τέλος της ημέρας θα βρει την κατάλληλη χημεία και στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος θα παρουσιάσει την καλύτερη ενδεκάδα.

Δεν αποκλείεται εκτός της προσθήκης του Ζούνιορ να γίνουν άλλες μία ή δύο προσθήκες. Ήδη, ο Μπογιόμ βρίσκεται στην πόρτα εξόδου. Η ουσία είναι πως η ΑΕΛ χρειάζεται παιχνίδια για να «τρέξει», όπως το απαιτούν οι υποχρεώσεις της.

Μπορεί στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος να μην την περιμένουν ντέρμπι, όμως κανένας αντίπαλος δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Γι’ αυτό η έγνοια και η φροντίδα του προπονητή της, είναι να βρει έγκαιρα τους κατάλληλους έντεκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ