aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Έχουμε συνάντηση, αλλά δεν μπορεί το κράτος να βοηθά ομάδες...»

«Έχουμε συνάντηση, αλλά δεν μπορεί το κράτος να βοηθά ομάδες…»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Super ΣΠΟΡΤ FM μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, ο Κλεάνθης Γεωργιάδης, σχετικά με το γήπεδο της Λεμεσού.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι επιβεβαιωμένη από όλους η αναγκαιότητα κατασκευής ενός μοντέρνου γηπέδου ποδοσφαίρου. Θα πρέπει όμως να ακολουθούμε τους κανόνες και οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Απαγορεύεται η προνομιακή μεταχείριση σε σχέση με άλλες ομάδες χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν είναι αποδεκτό από την Ευρωπαϊκή Ένωση να κατασκευαστεί το γήπεδο και να έχουν την διαχείριση τα σωματεία. Θα έχουμε συνάντηση στις 11:00 στο προεδρικό με όλους τους εμπλεκόμενους. Δεν θέλουν να δημιουργηθεί προνομιακή σχέση με άλλες ομάδες του εξωτερικού. Δεν μπορεί το κράτος να βοηθά ομάδες. Δεν είναι αστείο και για αυτό ασχολούμαστε τόσο πολύ. Είναι πρόβλημα και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Υπάρχουν οι λύσεις και νομίζω θα προχωρήσουμε».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές αλλά δεν θα τις συζητήσουμε τώρα. Υπάρχουν σενάρια που μπορούμε να προχωρήσουμε αμέσως. Δουλεύουμε 2-3 παράλληλα σενάρια. Φτάσαμε σε ένα σημείο που πρέπει να αποφασίσουμε ποιο θα είναι το καταλληλότερο. Θα πρέπει να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες. Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τα σωματεία και δεν υπάρχει διαφορά. Για αυτό και πάμε με συγκεκριμένες προτάσεις για να προχωρήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ