aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΈχει αγώνα σήμερα…

Έχει αγώνα σήμερα…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ έχει ντέρμπι τη Δευτέρα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αλλά πριν από την αναμέτρηση αυτή, έχει τον σημερινό αγώνα με την Αγία Νάπα στο ΓΣΖ στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του κυπέλλου Κύπρου. Και πρέπει πρώτα να σκεφτεί τον σημερινό αγώνα για να σφραγίσει την πρόκρισή της στον θεσμό του κυπέλλου και μετά οτιδήποτε άλλο. Ο στόχος των γαλαζοκίτρινων είναι η έξοδος στην Ευρώπη, με οποιοδήποτε τρόπο και το κύπελλο είναι επίσης ένα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές.

Η ΑΕΛ προέρχεται από ένα πολύ καλό σερί αποτελεσμάτων, με πέντε νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος. Έχει όμως και το κακό μέχρι προβληματικό πρόσωπο που έβγαλε απέναντι στον Άρη στο τελευταίο ημίωρο. Η Αγία Νάπα δεν θα έχει κανένα άγχος, θα αγωνιστεί ελεύθερα και οι ποδοσφαιριστές του Μπρούνο Μπαλταζάρ οφείλουν να είναι προσεκτικοί για να καθαρίσουν εύκολα το ματς και να σκεφτούν τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Κάποιες αλλαγές θα επιχειρήσει ο τεχνικός της ΑΕΛ, όχι όμως τόσες πολλές, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Η λογική λέει ότι από την αρχή θα παίξουν οι Αβραάμ, Ζούνιορ, Σάσι και Νικολάου. Το πείραμα, πάντως, με τους Ρεζέντε και Σίλβα στην ενδεκάδα δεν πέτυχε με τον Άρη και είναι απίθανο να το δοκιμάσει ξανά ο Μπαλταζάρ. Πιο πολύ ταιριάζει στην τωρινή ΑΕΛ να έχει δύο ανασταλτικούς στη μεσαία γραμμή και ένα μόνο που να κινείται πιο μπροστά. Με αυτό τον τρόπο οχυρώνει καλύτερα την άμυνα του και μπορεί πιο άνετα να κυκλοφορεί την μπάλα. Αυτό που αναμένουν στη συνέχεια είναι το κακό δείγμα στον τελευταίο της αγώνα με τον Άρη να είναι απλά μια μικρή παρένθεση και τίποτε άλλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ