aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕμπλοκή, απουσίες και νέα συνάντηση για το γήπεδο στη Λεμεσό

Εμπλοκή, απουσίες και νέα συνάντηση για το γήπεδο στη Λεμεσό

Προγραμματισμένη συνάντηση υπήρχε χθες ανάμεσα στον ΚΟΑ και τα τρία Σωματεία της Λεμεσού, ΑΕΛ, Απόλλωνα και Άρη αναφορικά με την ανέγερση γηπέδου στη συμπρωτεύουσα.

ΑΕΛ και Άρης, ωστόσο, απουσίαζαν, με αποτέλεσμα να σημειωθεί εμπλοκή στη συνέχιση των προσπαθειών. Στη συνάντηση, εκτός από τον ΚΟΑ, το παρών τους έδωσαν ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, ο έφορος κρατικών ενισχύσεων και αντιπροσωπεία της διοίκησης του Απόλλωνα με τον πρόεδρο της Εταιρείας Νίκο Κίρζη και του σωματείου Μαρίνο Ευσταθίου.

Εκεί συζητήθηκαν και εξετάστηκαν οι παρατηρήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού και αποφασίστηκε όπως ετοιμαστεί άμεσα σχετικό έγγραφο εκτιμήσεων, το οποίο θα αποσταλεί στην ΕΕΑ.

Πλέον, επειδή υπάρχει πρόθεση εκ μέρους του ΚΟΑ να ρυθμιστεί το όλο θέμα το συντομότερο δυνατό διευθετήθηκε νέα σύσκεψη για την Παρασκευή (27/01) στις 10.00, στα γραφεία του ΚΟΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ