aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΕμπλέκουν (μάλλον λανθασμένα) τον Απόλλωνα για τον Σνεκ που θέλει η ΑΕΛ

Εμπλέκουν (μάλλον λανθασμένα) τον Απόλλωνα για τον Σνεκ που θέλει η ΑΕΛ

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ΑΕΛ είναι και ο Ολλανδός σέντερ μπακ Σάντρο Σνεκ, όπως γράψαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ κι όπως σημειώσαμε είναι μια δύσκολή περίπτωση, καθώς η λεμεσιανή ομάδα θα πρέπει να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να τον πείσει να πει το «ναι».

Η περίπτωσή του γίνεται ακόμη δυσκολότερη εάν λάβουμε υπόψη δημοσιεύματα στην πατρίδα του, τα οποία αναφέρουν ότι το συμβόλαιό του Σνεκ με την Τβέντε ανανέωθηκε αυτόματα για ακόμα έναν χρόνο, καθώς συμπλήρωσε συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Ένα άλλο δημοσίευμα (δείτε το στη φωτογραφία που ακολουθεί), της ιστοσελίδας «voetbalprimeur.nl», έρχεται να περιπλέξει κάπως τα πράγματα, αφού αναφέρει ότι για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από την Κύπρο και συγκεκριμένα από τον Απόλλωνα. Ωστόσο, κάποιο λάθος θα πρέπει να έχει γίνει από τη στιγμή που δε γίνεται αναφορά και στην ΑΕΛ και μάλλον οι Ολλανδοί δημοσιογράφοι μπέρδεψαν τις δύο λεμεσιανές ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ