aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΔόξα-ΑΕΛ: Νίκη, τι δύσκολο πράγμα

Δόξα-ΑΕΛ: Νίκη, τι δύσκολο πράγμα

Νίκη, τι δύσκολο πράγμα… Δόξα και ΑΕΛ έμειναν για άλλη μια αγωνιστική χωρίς νίκη, μένοντας στην άγονη ισοπαλία (0-0) που δεν τις άφησε ικανοποιημένες. Η ομάδα της Λεμεσού έφθασε τα τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ αυτή της Κατωκοπιάς αγνοεί την επιτυχία από τη 2η αγωνιστική όταν κέρδισε την Ανόρθωση. Είναι και η μοναδική νίκη της στο πρωτάθλημα. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού παρόλο που πήραν ένα βαθμό οπισθοχώρησαν και μια θέση, είναι στην 8η. Η Δόξα έπιασε την ΠΑΕΕΚ στη 10η θέση και λόγω καλύτερης αναλογίας τερμάτων την ξεπέρασε, ανεβαίνοντας μια θέση.

Η ΑΕΛ πέραν του ότι για τέταρτο συνεχόμενο ματς έμεινε χωρίς νίκη, στα τρία τελευταία δεν είδε δίχτυα. Είναι κάτι που προκαλεί προβληματισμό. Δεν λέει να βρεθεί στον δρόμο των επιτυχιών παρά τις υποσχέσεις για ανάκαμψη. Και πώς να δει δίχτυα αφού οι ευκαιρίες που δημιουργεί είναι ελάχιστες. Από την άλλη, η Δόξα βάσει ευκαιριών αλλά και της εικόνας του αγώνα μπορεί να αισθάνεται περισσότερο στεναχωρημένη. Στα θετικά για τους γηπεδούχους το μηδέν παθητικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ